Idén végzett szakács vagyok, bevallom baromira nem tudok beilleszkedni új munkahelyeimre (már a harmadiknál vagyok), a hiba bennem van, azt hiszem rossz terepet választottam. Nincs kitartásom, vagy csak egyszerűen nem vagyok odavaló?
Figyelt kérdés
Komolyan nem tudom mitévő legyek, imádok főzni, de a konyhán megijedek a feladattól, és csak kattogok és szidom magamat. A munkatársaimmal jól kijöttem mindig, de hetekre visszavág engem ha valamit elrontok.. Leblokkolok a konyhán ha nyomást érzek, szinte megállok, képtelen vagyok nyugodtan dolgozni, sehogy sem jó.2013. okt. 1. 19:45
1/2 anonim válasza:
Ez egy ilyen szakma.
néha pörgés van néha meg láblógatás.Kétségtelen ebben az iparágban van egy kis stressz,előfordul hogy nyomás alatt kell dolgozni ha egyszerre több rendelés érkezik a konyhára és lehet hogy épp időre kell elkésziteni valamit.
Szerintem a rövidtávú munkahelyek szakácséknál normális.
Nem maradnak meg örökké egy helyen hanem mindig váltanak.
2/2 bumbi02 válasza:
Szokd a stresszt, vagy hagyj fel ezzel a szakmával..: ) De ha szeretsz főzni, inkább azt mondom, hogy szokd a stresszt. Stresszes meló, ha nem egy vidéki étteremben dolgozik az ember, ahol egésznap összesen 20 rendelés van. És persze hogy a szakácsok gyakran váltanak munkahelyet, de ez azt jelenti hogy mondjuk 1-2 évet lehúznak egy helyen, aztán mennek tovább. És ez is inkább a tapasztalatszerzés miatt. A szakács szakmát az ember holtáig tanulja. És minden étteremben lát valami újat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!