Miért nincsen bennem semmi kitartás? Ami nem szokott menni azt hamar feladom! 27f
Mindig feladtad?
Sok küzdés során elértél már valamit? Ha egyszer elérsz így valamit, tudni fogod milyen kielégítő érzés, és ezek után kitartóbb leszel.
EZzel én is ígyvagyok igazából nálam azért van, mert rohadtúl elvagyok kényesztetve ha valami nem esik az ölembe azért nincs is kedvem harcolni.
Valahogy úgy érzem, hogy túl sok energia a semmiért (még akkor is,ha tényleg jó hatással lenne esetleg rám).
+félek az új dolgoktól szerintem veled is valami hasonló van, de hát valjuk be ez a felnőtté válás folyamata.
Nekünk férfiaknak tényleg nagyon sokat kell szerintem vállalnunk a mostani korban, hogy történjen is előre lépés.
Szóval nem tudom, én eléggé lúzernek érzem ez miatt magam..folyamatosan csak buliznék meg csajoznék aztán ennyi több nem is kéne. Dolgozni meg aztán szerintem mondanom sem kell, hogy semmi kedvem.
Pedig ezek alapesetben nélkülözhetetlen dolgok egy embernek...magamat sem értem, viszont remélem tudtam segíteni :D 24f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!