Pokolra jutok ha azt kivánom annak aki köhög,hogy fulladjon meg?
De miért kívánod ezt? :D
A pokolra jutás hit kérdése amúgy. De az tuti hogy nem épp százas dolog amit írsz.
De millió dologtól lehet köhögni, nem csak fertőzéstől… 🤨
Én se szeretem ha valaki szórja a bacijait, de én pl allergia miatt egész évben köhögök, meg érzékeny is vagyok pl dohányfüsttől is köhögök, ilyenek. Ezzel senkit nem fertőzök…. És nem is köhögök rá senkire, zsepibe vagy könyökhajlatba intézemy
7 Oké, de ritka az ilyen. Általában szinte lehányják a másikat. A taknyukat szívják közbe, krákognak stb
Nem igazán találkozok olyannal, aki normálisan köhögne mint te.
Pl a munkahelyemen kinyitotta ma valaki a hűtőt és ott hajolgatva beletüsszentet, köhögött. Nyálcsepp is volt az egyik ételhordón. Vagy pl buszon a mögöttem ülő úgy krákogott, hogy éreztem a fejemen a gusztuatalan lehelletét. Domestossal zuhanyoznék le ilyenkor.
köhögés, és köhögés között is van különbség
amikor valaki úgy köhög, hogy érezni rajta, hogy már csak 3 napja van hátra az ebola miatt, akkor megtolom a karmáját egy "dögölj meg"-gel.
fulladozzon mindenki otthon, ne irodában, konditeremben
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!