Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Pokolra jutok ha azt kivánom...

Pokolra jutok ha azt kivánom annak aki köhög,hogy fulladjon meg?

Figyelt kérdés
Családtagoknak nem, csak idegeneknek az utcan,vagy a munkahelyen.
okt. 4. 14:33
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%

Marmint ki is mondod hangosan vagy csak magadban gondolod? Az utobbi esetben az egvilagon semmi sem fog törtenni, pokolra se kerülsz, mert nincs olyan.

Nyilvan neha te is beteg vagy, köhögsz, hidd el teged is ugyanugy utalnak olyankor masok, mintha leprad lenne.

okt. 4. 18:02
 12/21 anonim ***** válasza:
Eleg sok emberre jellemző hogy natha, influenza utan hetekig elhuzodik a köhögese, de mas baja mar nincs. Most akkor hetekig legyen szobafogsagban? Ha te nem ebbe a tipusba tartozol előző kivanom hogy kerülj ebbe a csoportba.. na most en is pokolra jutok :D
okt. 4. 18:24
 13/21 anonim ***** válasza:
50%

#11:

Ezzel a felfogással te is nyugodtan megdögölhetsz.

okt. 4. 18:53
 14/21 anonim ***** válasza:

kucc-kucc, köcsög :)

okt. 4. 19:12
 15/21 anonim ***** válasza:
14. ne legyél ennyire ideges kisgyerek
okt. 4. 19:18
 16/21 anonim ***** válasza:

te, fogyatékos

személyeskedni próbálsz egy anonim fórumon? betűket látok csak, és egy topikot, amit többé nem nyitok meg :)

okt. 4. 19:37
 17/21 anonim ***** válasza:
Úgyis mind megdöglünk egyszer, idióták.
okt. 4. 21:58
 18/21 anonim ***** válasza:
Amikor egy ember az emberi esendoseget nem kepes toleralni a masikban, akkor megerdemli, hogy esendokent fulladjon bele kohogeskor a sajat felbofogott belsaraba. Amen! :)
okt. 5. 01:27
 19/21 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy rosszul értelmezem a kérdést, nem tudom, de én tudok azonosulni a kérdezővel.

Nem érdekel, mi miatt köhög, vagy hogy lefertőz-e, engem a hang idegesít rohadtul. És pl. ma is átfutott az agyamon, mikor néni vágigkrahácsolt mellettem egy buszutat, hogy "fojtsd meg, istenem, ne kínozd", nyilván nem kívántam a néni halálát valójában. Ugyanígy azt sem szeretném, ha a munkatársam, akinek a nyitott szájjal történő rágásának a nagjától falra mászok, az soha többé ne ehessen, vagy, hogy az üvöltő csecsemőnek bármi baja legyen, vagy, hogy a szomszédom, aki úgy beszél, mintha egy pézsmapocok fészket rakott volna a torkában, többé ne szólaljon meg, simán csak nehéz elviselni ezeket a hangokat, és igazából segít benne, ha fejben megfogalmazom a gonosz gondolataimat, mert amúgy indokolatlanul és számomra is érthetetlen módon felbasz.

Igen, van fülhallgatóm, igen, szoktam max. hangerőn hallgatni, ahol lehet, viszont ezen nem igazán segít. De érdekes módon a fúrás, a ducduc, a lakótársam horkolása, a vonat, a felettem alacsonyan szálló repülőgépek zaja, a dübörgés a felső szomszédtól, szóval szinte bármi, ami a többség szerint rohadt idegesítő, az engem hidegen hagy, de ha meghallom az általam idegesítőnek tartott hangot, mintha egy jól meggyantázott hegedűvonóval játszanának az agyamon egy nagyon hamis dalt.

okt. 5. 16:35
 20/21 anonim ***** válasza:
64%
Az autistaknak van ilyen szenzoros tulerzekenyseguk... nekem is van autisztikus borderline ismerosom, elmebeteg agressziv allat lesz bizonyos hangoktol es fenyektol.
okt. 5. 17:11
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!