Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Elfogadnád a hatalmat ilyen áron?

Elfogadnád a hatalmat ilyen áron?

Figyelt kérdés

Tegyük fel, egy feltörekvő politikus vagy egy országban. Mire a világ legbefolyásosabb gengsztere, aki számos mamutvállalt irányításában érdekelt, ezt mondja neked:

"Elintézem, hogy megnyerd a választásokat, és te legyél ennek az országnak a vezetője. De onnantól fogva te nekem tartozol engedelmességgel, és a parancsaimat teljesítened kell. Áll az alku?"

okt. 3. 11:36
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
63%

8#

Bűnösök közt cinkos aki néma. Az a nő aki női értékeket, energiákat akar képviselni a politikában az kiszelektálódik onnan. Magával a politikával van baj, teljesen máshogy kéne szervezni a társadalmat.

okt. 3. 12:59
 12/16 anonim ***** válasza:

#13 Én erre az állításra kértem eredetileg egy felsorolást. És tartsuk szemelőtt az "ugyanilyen"-t is, ha szabad kérni.

"Az az a kevés nő aki politikusnak megy az is ugyanilyen."

okt. 3. 13:18
 13/16 anonim ***** válasza:
Én is elutasítanám, mert abszolút nem vágyom a hatalomra, még csak minimálisan sem.
okt. 3. 13:21
 14/16 A kérdező kommentje:

Azért csak halkan jegyzem meg, hogy a kérdésem nem politikusokról, mégkevésbé nem nőkről, és nem férfiakról szól. A kérdésem személytelen, és nemtelen. Magához a kérdés olvasóihoz szól, akiktől anonim módon várom a válaszokat. Mert kíváncsi vagyok magára az emberre.

okt. 3. 13:22
 15/16 anonim ***** válasza:
Gyakorlatilag csak egy báb lenne, aki ezt elfogadja. Elvégre, lehet akármilyen magasan is, ha "engedelmességgel" tartozik valakinek. Tehát kvázi sosem ő lesz az igazi, teljhatalmú vezető.
okt. 3. 13:51
 16/16 anonim ***** válasza:
100%
Nemet mondanék és a gengszter összes cégét kitiltanám az országból.
okt. 3. 20:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!