Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Elfogadnád a hatalmat ilyen áron?

Elfogadnád a hatalmat ilyen áron?

Figyelt kérdés

Tegyük fel, egy feltörekvő politikus vagy egy országban. Mire a világ legbefolyásosabb gengsztere, aki számos mamutvállalt irányításában érdekelt, ezt mondja neked:

"Elintézem, hogy megnyerd a választásokat, és te legyél ennek az országnak a vezetője. De onnantól fogva te nekem tartozol engedelmességgel, és a parancsaimat teljesítened kell. Áll az alku?"

okt. 3. 11:36
A kérdező szavazást indított:
Belemennék az alkuba.
Nemet mondanék.
Nem tudom. Gondolkodnék rajta.
38 szavazat
1 2
 1/16 A kérdező kommentje:
*mamutvállalat
okt. 3. 11:38
 2/16 anonim ***** válasza:
61%
Nem. Egyébként nem értem, hogy miért akarnak a faszik hatalmat. Te miért akarsz, kérdező? A rengeteg velejáró felelősséget is vállalod? Vagy pont úgy telibeszarnád te is, mint az összes eddigi hatalommal bíró hímnemű lény? Mert pont ezért vagytok ti férfiak szarok vezetőnek.
okt. 3. 11:55
 3/16 anonim ***** válasza:
65%

2#

Az az a kevés nő aki politikusnak megy az is ugyanilyen.

okt. 3. 11:58
 4/16 anonim ***** válasza:
30%
#3 Aha, nem.
okt. 3. 12:00
 5/16 anonim ***** válasza:
50%
Ez most a YGL tanfolyam leírása akar lenni? Mert az pont így működik.
okt. 3. 12:07
 6/16 anonim ***** válasza:
80%
Elutasítanám az ajánlatot, mert alapból nem akarok hatalmat. Nekem az túl nagy felelősség.
okt. 3. 12:11
 7/16 anonim ***** válasza:
60%
Ha tudjuk tisztázni előre hogy mit fog jelenteni az, hogy "neki tartozok engedelmességgel", akkor lehet, hogy belemennék. Így önmagában, hogy legyél engedelmes, tehát kvázi bármit kérhet tőlem, így nem.
okt. 3. 12:18
 8/16 anonim ***** válasza:
47%
#3 Ezt csak így ideköpted, mert jól hangzik, vagy fel is tudod sorolni azt a "kevés nőt" és bűneiket?
okt. 3. 12:20
 9/16 anonim ***** válasza:
84%

Na, de milyen hatalmat ?!?????

Mert semmiféle tényleges hatalmad nem lenne, hiszen egy gengszter cscskája lennél!!!

Nem, nem fogadnám el!! Őrültség lenne.

okt. 3. 12:20
 10/16 anonim ***** válasza:
100%
Senki bábja nem lennék
okt. 3. 12:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!