Elfogadnád a hatalmat ilyen áron?
Figyelt kérdés
Tegyük fel, egy feltörekvő politikus vagy egy országban. Mire a világ legbefolyásosabb gengsztere, aki számos mamutvállalt irányításában érdekelt, ezt mondja neked:
"Elintézem, hogy megnyerd a választásokat, és te legyél ennek az országnak a vezetője. De onnantól fogva te nekem tartozol engedelmességgel, és a parancsaimat teljesítened kell. Áll az alku?"
okt. 3. 11:36
A kérdező szavazást indított:
Belemennék az alkuba.
Nemet mondanék.
Nem tudom. Gondolkodnék rajta.
38 szavazat
1/16 A kérdező kommentje:
*mamutvállalat
okt. 3. 11:38
2/16 anonim válasza:
Nem. Egyébként nem értem, hogy miért akarnak a faszik hatalmat. Te miért akarsz, kérdező? A rengeteg velejáró felelősséget is vállalod? Vagy pont úgy telibeszarnád te is, mint az összes eddigi hatalommal bíró hímnemű lény? Mert pont ezért vagytok ti férfiak szarok vezetőnek.
3/16 anonim válasza:
2#
Az az a kevés nő aki politikusnak megy az is ugyanilyen.
5/16 anonim válasza:
Ez most a YGL tanfolyam leírása akar lenni? Mert az pont így működik.
6/16 anonim válasza:
Elutasítanám az ajánlatot, mert alapból nem akarok hatalmat. Nekem az túl nagy felelősség.
7/16 anonim válasza:
Ha tudjuk tisztázni előre hogy mit fog jelenteni az, hogy "neki tartozok engedelmességgel", akkor lehet, hogy belemennék. Így önmagában, hogy legyél engedelmes, tehát kvázi bármit kérhet tőlem, így nem.
8/16 anonim válasza:
#3 Ezt csak így ideköpted, mert jól hangzik, vagy fel is tudod sorolni azt a "kevés nőt" és bűneiket?
9/16 anonim válasza:
Na, de milyen hatalmat ?!?????
Mert semmiféle tényleges hatalmad nem lenne, hiszen egy gengszter cscskája lennél!!!
Nem, nem fogadnám el!! Őrültség lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!