Férfiak! Szoktátok izmos felsőtesttel, póló nélkül várni a női futárokat?
Voltam női futár 2020-ban, még covid előtt, mikor még ritkaságszámba ment, ha nő viszi ki a kajádat.
Az emberek bármiben nyitottak ajtót. Törölköző, boxer, asszony melegítője, mert az övé mosásban van, semmire rávéve egy kötény, mert nem akart szatírt játszani... Mindent láttam, és őszintén, ha most visszamennék futárnak, és valaki a meztelen izmos felsőtestét mutatva nyitna ajtót, eszembe nem jutna, hogy bármit is szeretne, semmi többre nem gondolnék, mint hogy ő így érzi magát komfortosan otthon. Nekem is volt olyan férfi lakótársam, aki állandóan egy rövidnadrágban, félmeztelenül volt, mert neki a 23 fok a panelban túl meleg volt.
Én is nyitottam már ajtót köntösben, és nem felhívás volt keringőre, hanem tovább tartott a szállítás, mint ígérték, és gondoltam, majd egyszer jönnek, én addig haladok a rutinommal, és épp a zuhany alatt álltam, mikor csengettek.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!