Férfiak! Szoktátok izmos felsőtesttel, póló nélkül várni a női futárokat?
Figyelt kérdés
okt. 3. 10:50
1/17 anonim válasza:
És honnan tudjam hogy nő lesz a futár?
2/17 anonim válasza:
Nálunk csupa férfi a futár.
Meg már elég hideg is van ehhez....:D
3/17 anonim válasza:
mert gondolod a női futárok majd a te izmos tested fogják megcsodálni?:DD
4/17 anonim válasza:
Várnám-várnám, de se női futárok nem jönnek, se izmos felsőrestem nincs...
5/17 anonim válasza:
Igen, de csak akkor vagyok izmos, ha női futár jön.
6/17 anonim válasza:
Bár nem vagyok futár én tuti belepirulnék aztán jót nevetnék rajta :D
8/17 anonim válasza:
Én ha futár lennék, lexarnám, hogy ki-miben van, hogy néz ki stb. stb. és nem is lenne időm ezzel foglalkozni, mert sietnék a következő címre.
9/17 anonim válasza:
Egy nő nem rökönyödik meg egy meztelen ismeretlen férfi felsőtesten, minden nyarán lát egy csomót a strandon.
Nem olyan mintha egy meztelen felső testű nő nyitna ajtót.
10/17 anonim válasza:
Azért egy kis türcsivel alul én is meglepődnék pedig nem feltétlen a meztelen test indít be sőt néha jót nevetek főleg ha beleélik magukat hogy most levetkőznek es már övék is a csajszi :D. De van az a szituáció amikor legalábbis elképzeltem amitől zavarba tudnék jönni. De lehet csak azért, mert már rég volt..
(Most az utolsó mondatommal elintéztem magamnak, hogy jöjjenek majd a privátok :'D
De kérlek ne, nem válaszoluk rájuk)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!