Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Akik gyakran posztoltok a...

Akik gyakran posztoltok a facebookra, mikor posztoltok gyakrabban, ha jókedvetek van?

Figyelt kérdés
Mikor történik meg, hogy hónapokig alig posztoltok? Jó vagy rossz jel?
okt. 3. 00:12
 1/5 anonim ***** válasza:
22%
Ha nem posztol, azt jelenti, 40 év alatti.
okt. 3. 00:38
 2/5 anonim ***** válasza:
70%

#1 nyilván nem arra vonatkozik a kérdés, aki egyáltalán nem használja a facebookot, legyen akárhány éves is.

Nálam nem rossz jel, ha kevesebbet posztolok. Utazás/nyaralás közben pl egyáltalán nem lépek be.

okt. 3. 01:18
 3/5 anonim ***** válasza:
48%
2, én sem arról beszélek, aki nem használja.
okt. 3. 02:23
 4/5 anonim ***** válasza:
0%
Még mindig jártok Facebookon? Mi van ott?
okt. 3. 09:47
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

Én úgy érzem, hogy ha valaki rossz passzban van, akkor hajlamos kitenni egy olyan idézetet, képet stb, ami ezt tükrözi. Szóval nem feltétlenül akkor offol. Én általában akkor, ha nagyon összejönnek a dolgok és egyszerűen nincs rá időm.

1,3,4 Vicces, amikor valaki felsőbbrendűnek érzi magát ha nem használ facebookot és ezzel kérkedik, közben meg egész nap a gyakorin lóg :D

okt. 3. 10:48

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!