Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért lehet ilyen búcsúzkodáskor?

Miért lehet ilyen búcsúzkodáskor?

Figyelt kérdés

Van egy ellentétes nemű kollégám, akivel elég semleges a kapcsolatom. Szerintem nem utáljuk egymást, de nem is rajongunk egymásért. Kedves velem, ezzel nincs gond. Viszont többször észrevettem, hogy amikor megy haza, mi meg még maradunk, köszön, hogy sziasztok, de rám nem néz, engem mindig kikerül a szemével. Ránéz hosszabban a főnökre, aztán arra, aki épp ott van, kedvesen, aztán mielőtt becsukja az ajtót, visszanéz rám, de ekkor én már nem nézem, mert olyan ciki így, hogy ignorál. Úgy "védekezem" sokszor, hogy épp csak egy pillantást vetek rá, köszönök, és folytatom a munkát, mikor így elköszön. Aztán, ha nem néz oda, nem néz.

Ez mi lehet, szerintetek, valami rejtett ellenszenv, vagy simán leszar, semmibe néz?

ma 18:52
 1/7 anonim ***** válasza:
Nem kedvel...
ma 18:56
 2/7 anonim ***** válasza:
83%
Nem akarja, hogy többet magyarázz bele, mint amit ö akar. Már abból is lejön, hogy ennyire figyeled, ö meg elövigyázatos
ma 18:56
 3/7 A kérdező kommentje:

Nem szoktam bámulni. Amikor valaki elmegy, és elkezd búcsúzkodni, alap, hogy odanézel. És ha sokszor megteszi, hogy téged szinte kikerül a szemével, feltűnik.

Az, hogy nem spontán csinálja, hanem direkt, szerintem az árulja el, hogy végül rám néz, mielőtt kimegy.

Amúgy ebből én is arra gyanakszom, hogy az amúgy normális hozzámállása csak álca, és alapvetően nem kedvel.

ma 19:03
 4/7 anonim ***** válasza:

Te köszönsz, mikor elmegy?

Mert társaságban is feltűnik, ha egy valaki nem hogy bem köszön, még oda se néz.

Erre felfigyelhet.

ma 19:30
 5/7 anonim ***** válasza:
19%
Tetszik a pasi mi? :D
ma 19:34
 6/7 A kérdező kommentje:

4:Köszönök, persze.

5:Igen, odáig vagyok érte. Főleg az udvariassága jön be nagyon.

Már bánom, hogy beírtam hogy ellentétes nemű: hogy érthető legyen, akkor is bántónak érezném ezt a viselkedést, ha nő tenné.

ma 19:47
 7/7 anonim ***** válasza:

Nem kedvel, van ilyen.

Addig jó, amíg csak csendben vsn, és nem köszön, legalább nem veszekszik.

Nekem is volt kollégám, akivel nem is köszöntünk egymásnak (én nő, ő ffi).

Marhára nem érdekelt mit gondol erről vagy rólam.

ma 19:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!