Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hagyjam a barátnőm inkább vagy le építsem teljesen még lelkileg előtte ?
Szó szerint lelkileg haragszok rá de olyan szinten hogyha a közelembe lenne lehet most itt csúnya dolgok lennének. De közben meg sajnálom mennyire hülye amúgy.
20 éves de szerintem megbocsáthatatlan mélységekbe van intelligencia szinten.
-nincs munkája én tartottam el 2 hónapig
-nem tud főzni de semmit..és még engem akart be állítani erre a tevékenységre ma reggel
-kritizál azért is amiben ő a szerencsétlen..ilyen tik tokon szocializált droid: ez a pontos megnevezése.
-reggel fel kel és csak a telefon SEMMIT nem csinál. Semmihez nem ért pedig jobb tanuló mint én voltam.
Egy valamit csinál jól és szerintem nem kell részletezni mi az és ennyi volt.
Soha nem is szerettem csak tetszett külsőre (ezt már ő is tudja) éppen ezért 1 hete önkéntes szabadidő programban vett részt, tehát elküldtem a bús p..ba nyilván 5 nap után megcsalt..senkit nem érdekelt még engem sem.
Mondtam hogy akkor maradjon is vele mert nekem ő nem kell.
Na és itt kezdődött el a pokoli megszállás. Kajak olyan..tehát már lerázni sem tudom, mindenhonnan le tiltottam de képes ide jönni a ház elé órákat hisztizni. Ha szépen küldöm el az a baj. Ha bunkó vagyok azt hiszi hogy szeretem őt idézve “manipulálni akarom mert nárcisztikus vagyok”
Akkora f.,ogban van benne hogy már tényleg átlépett egy határt. Mindenkivel össze fekszik pedig megmondtam hogy engem nem érdekel egyáltalán már mit csinál felőlem rojtosra is kezelheti magát nem érdekel.
Névtelen telefonokról hív..hazudozik rólam. Még a barátaim is ellenem akarja fordítani.
És most jött el az a bizonyos pont hovy nem tudom mit csináljak vele, nem tudom miből tanulna ez az allatfaj és félek hogy megváltozott a nőkről alkotott eddigi képem.
Tehát nem csaphatom le semmivel mert tudom milyen dráma királynő..1 nap és börtönbe lennék. Nem küldhetem el mert nem ert a szóból.
Nincs lelki világa szóval megbántani sem tudom.
Szóval mi a bánatos l..aszt lehet csinálni ezzel az ember gyerekkel hogy végre felszívódjon ? 30 f
“Semmihez nem ért pedig jobb tanuló mint én voltam.”
Tehát felszedsz egy technikailag tinédzsert, aki még iskolába jár, de azért dolgozzon is. Te miért nem jársz munka mellett suliba? Így nem fair a hisztériád.
Az meg mi az, hogy EnGeM aKaRt “BeÁlLíTaNi” FőZnI? Mert ki a fene vagy te, hogy elvárd ezt egy tinitől, te meg semmit sem csinálsz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!