A magányos emberek kommentelnek mindenhez oda a közösségi oldalon?
Figyelt kérdés
Celebek vagy akár egy időjárásjelentés alá.ma 16:24
1/3 anonim válasza:
Szerintem leginkább a társas magányosak. Ők magukat nagyra tartják mert van valakijük, emiatt mindenhová a biztonságos háttérből odamondogatnak, de belül szenvednek, meg idejük is több van.
2/3 Elérem a kilincset válasza:
Nagyrészt igen, függetlenül attól, hogy társas vagy magányos magány.
Hiszen aki nem magányos, az általában másokkal tölti az idejét, nem marad sem kedve, sem ideje, sem energiája ilyen baromságokra.
3/3 anonim válasza:
Szerintem nem. Inkább azok, akik sok mindenben az online teret preferálják, nem extrovertált, inkább otthonülő típusok. A párommal is szükségünk van olyan én-időre, amikor bár egy szobában vagyunk, de mindenki elvan a gépén, mobilján valamivel. Meg is őrülnék, ha állandóan dumálni akarna, vagy menni valahova. Szóval inkább zárkózottabb típusúak, akik nem élőben pletyiznek és kommentelnek mindent.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!