Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » A magányos emberek kommentelne...

A magányos emberek kommentelnek mindenhez oda a közösségi oldalon?

Figyelt kérdés
Celebek vagy akár egy időjárásjelentés alá.
ma 16:24
 1/3 anonim ***** válasza:
70%
Szerintem leginkább a társas magányosak. Ők magukat nagyra tartják mert van valakijük, emiatt mindenhová a biztonságos háttérből odamondogatnak, de belül szenvednek, meg idejük is több van.
ma 16:31
 2/3 Elérem a kilincset válasza:

Nagyrészt igen, függetlenül attól, hogy társas vagy magányos magány.

Hiszen aki nem magányos, az általában másokkal tölti az idejét, nem marad sem kedve, sem ideje, sem energiája ilyen baromságokra.

ma 17:28
 3/3 anonim ***** válasza:
Szerintem nem. Inkább azok, akik sok mindenben az online teret preferálják, nem extrovertált, inkább otthonülő típusok. A párommal is szükségünk van olyan én-időre, amikor bár egy szobában vagyunk, de mindenki elvan a gépén, mobilján valamivel. Meg is őrülnék, ha állandóan dumálni akarna, vagy menni valahova. Szóval inkább zárkózottabb típusúak, akik nem élőben pletyiznek és kommentelnek mindent.
ma 19:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!