Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » 1 év börtön az agresszív...

1 év börtön az agresszív kommentelésért ez helyes lenne?

Figyelt kérdés
dec. 9. 18:18
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
89%
Nem.
dec. 9. 18:18
 2/28 anonim ***** válasza:
88%
Nem, mégegy jelentéktelen hülyeség, ami elvonná a figyelmet az igazán fontos problémákról.
dec. 9. 18:21
 3/28 anonim ***** válasza:
100%

Nyilván nem mivel az áldozatok kerulnének börtönbe akiket tömegek rugdosnak.

Itt se törlik pl az agressziv kommenteket sem, vagy mibbingot sem, hanem pártolják.

dec. 9. 18:24
 4/28 anonim ***** válasza:
60%
Neked már az idétlen kérdésedért jár az egy év.
dec. 9. 18:36
 5/28 anonim ***** válasza:
57%

Szólásszabadság kuka?

(attól, hogy egy komment aggresszív még nem lesz bűnncselekmény)

dec. 9. 18:43
 6/28 anonim ***** válasza:
87%
Akkor a fiatalokat miként büntetnéd? :D Nekik minden mondatuk az kb. :D
dec. 9. 18:44
 7/28 anonim ***** válasza:
57%
Nem. De én telefonos ügyfélszolgálatos vagyok és a sok tahónak aki rajtam vezeti le a feszkót adnék börtönt. Tehát javítom: egy év börtön agresszív személyeskedésért rögzített vonalon :D
dec. 9. 18:46
 8/28 anonim ***** válasza:
88%
Amíg a családonbelüli erőszak, a gyermekbántalmazás és a kapcsolati erőszak nincs komolyan véve és megfelelően szankcionálva, addig az online kommentelés kérdése abszolút századrangú és jelentéktelen. Ennél milliószor nagyobb problémák vannak a törvényeinkkel, a jogrendszerrel és az igazságszolgáltatással, amiknek elsődleges prioritást kell(ene) élvezniük.
dec. 9. 18:47
 9/28 anonim ***** válasza:
74%
Szerintem itt nem arról van szó, hogy valakit elküldesz az anyjába, és mehetsz a böribe, hanem életveszélyes fenyegetésekre értik.
dec. 9. 19:04
 10/28 anonim ***** válasza:
57%
Egy noname idegentől egy fórumon? :D Nagyon megijednék. :D A neten mindenkinek nagy az arca, ennyi...
dec. 9. 19:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!