Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ledudált, majd agresszívan...

Ledudált, majd agresszívan követett majdnem belém hajtva. Városi forgalom reggel. Az ilyen ember mit érez?

Figyelt kérdés
Vidéki város. Mentem dolgozni tegnap reggel, és van nálunk egy jobbkéz szabályos kereszteződés, amit jelölnek is elsőbbségadás táblával az irányomból. Szóval mint minden reggel, lelassítottam, aztán megálltam hogy kilássak jobbra. A kereszteződésben, annak aki jobbról jön van egy zebra. Én ugye egyenesen mentem volna tovább. Láttam hogy a zebrán átmegy egy gyalogos, akit ugye elengedett a szóban forgó (soktízmilliós fekete Audis, én pedig egy huszonéves kis Volkswagennel voltam) szóval mivel úgyis meg kellett állnia, én tovább haladtam egyenesen. Semmiben nem akadályoztam őt, hiszen a gyalogos még az autója orra előtt sétált, mikor én tovább hajtottam. Ennek ellenére hosszan rám dudált, és miután szabad lett a zebra utánnam fordult, és sokszor azt hittem nekem fog jönni hátulról, közben még volt dudálás, majd hatalmas hévvel megelőzött egy amúgy záróvonalas 50-es tempójú helyen. Már kezdtem félni tőle, harmincas nő vagyok egyedül voltam, a másik sofőr férfi volt.
tegnap 23:56
 1/4 anonim ***** válasza:
93%

Az ilyenek miatt tartok az autóban paprika sprayt...

Frusztrált kis pöcsű idióta volt ne foglalkozz vele.

ma 00:03
 2/4 anonim ***** válasza:
83%
c-type
ma 00:17
 3/4 anonim ***** válasza:
94%
Ne foglalkozz vele. Mögötted van, ha neked hirtelen fékezni kellett volna és beléd megy ő a hibás. A te károdat fizeti a biztosító az az ő feladata hogy betartsa a követési távolságot. Az hogy záróvonalon előzött a sebességkorlátot túllépve szintén az ő baja, őt bűntetik meg
ma 00:23
 4/4 anonim ***** válasza:
87%

"őt büntetik meg"

Vagy nem. Mert 10-ből 1 ilyet ha elkapnak sajnos.

ma 00:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!