Ledudált, majd agresszívan követett majdnem belém
hajtva. Városi forgalom reggel. Az ilyen ember mit érez?
Figyelt kérdés
Vidéki város. Mentem dolgozni tegnap reggel, és van nálunk egy jobbkéz szabályos kereszteződés, amit jelölnek is elsőbbségadás táblával az irányomból. Szóval mint minden reggel, lelassítottam, aztán megálltam hogy kilássak jobbra. A kereszteződésben, annak aki jobbról jön van egy zebra. Én ugye egyenesen mentem volna tovább. Láttam hogy a zebrán átmegy egy gyalogos, akit ugye elengedett a szóban forgó (soktízmilliós fekete Audis, én pedig egy huszonéves kis Volkswagennel voltam) szóval mivel úgyis meg kellett állnia, én tovább haladtam egyenesen. Semmiben nem akadályoztam őt, hiszen a gyalogos még az autója orra előtt sétált, mikor én tovább hajtottam. Ennek ellenére hosszan rám dudált, és miután szabad lett a zebra utánnam fordult, és sokszor azt hittem nekem fog jönni hátulról, közben még volt dudálás, majd hatalmas hévvel megelőzött egy amúgy záróvonalas 50-es tempójú helyen. Már kezdtem félni tőle, harmincas nő vagyok egyedül voltam, a másik sofőr férfi volt.
Az ilyenek miatt tartok az autóban paprika sprayt...
Frusztrált kis pöcsű idióta volt ne foglalkozz vele.
dec. 1. 00:03
2/12 anonim válasza:
c-type
dec. 1. 00:17
3/12 anonim válasza:
Ne foglalkozz vele. Mögötted van, ha neked hirtelen fékezni kellett volna és beléd megy ő a hibás. A te károdat fizeti a biztosító az az ő feladata hogy betartsa a követési távolságot. Az hogy záróvonalon előzött a sebességkorlátot túllépve szintén az ő baja, őt bűntetik meg
dec. 1. 00:23
4/12 anonim válasza:
"őt büntetik meg"
Vagy nem. Mert 10-ből 1 ilyet ha elkapnak sajnos.
dec. 1. 00:40
5/12 anonim válasza:
A hulye versenynek fogta fel. Azt hitte hogy röhögve lekörözöd mig ő elsőbbséget ad egy gyalogosnak. Tehát neki sértés volt hogy amig ő áll te elmész.
Iq barom egyszerűen
dec. 1. 03:38
6/12 anonim válasza:
Neki lehet, neked nem.
Miért?
Azt nem tudja senki sem.
dec. 1. 05:05
7/12 anonim válasza:
Próbálj meg Pesten vezetni napi szinten, ott 20 percen belül találkozol az összes állatfajjal az úton. Az ilyen agresszív vadállatból rengeteg van, de a tötymörgő, “fosok vezetni de azért volán mögé ülök és feltartom a forgalmat” típusúból is. Én már 90%-ban inkább tömeggel járok a városban, mert elfogyott az idegzetem a pesti vezetéshez, dugókhoz. Annyi inkompetens kap jogsit, hogy hihetetlen.
dec. 1. 07:19
8/12 anonim válasza:
Velem szemben meg azzal szórakozott egy autós, hogy rendszeresen átjött minden ok nélkül a szembesávba. Az előttem haladó autós is majdnem megállt, nekem is jelentősen lassítanom kellett és láttam, hogy mögöttem is csinálta. Bíztam benne, hogy egyszer az emberére talál és nekimegy valaki, de sanjos nem, inkább mindenki elkerülte. Biztosan nem kerülgetett semmit, mert a többi szembejövő képes volt normálisan menni. Egyszerűen ezzel szórakozott az idiótája. Az ilyenektől jó lenne végleg elvenni a jogosítványt, de sajnos nagyon nehéz kiszűrni, mert hibáa jelenteném fel rendszám alapján, nem tudom bizonyítani. És sajnos egyre több ilyen hülye van.
dec. 1. 11:01
9/12 anonim válasza:
Az ilyenek az autójukkal kompenzálnak, ha már az ágyban nem képesek semmire. Most megmutatta, hogy neki telik ilyen autóra, te meg csóró vagy és tanított, hogy aki szegényebb, az csak ne akarjon egyenrangú félként közlekedni. Sajnos rengetegen gondolják úgy (kölönösen a SUV-osok és a BMW-sek) hogy nekik több joguk van az utakon, mint másnak, mert ők többet fizettek az autójukért.
dec. 1. 11:05
10/12 anonim válasza:
Az ilyen, kérdésben szereplő Audis miatt is lenne jó ötlet ~5 évente pszichológiai vizsgálaton átmennie a sofőröknek, ha nem sűrűbben. Tudom, akkor megint egy újabb szektor dőlne be, és nem bírná el a rendszer, mégis nagyon, de nagyon indokolt dolognak tartom.
Ő frusztrált volt, talán már idegbetegség határán, és nagyon könnyen okozhatott volna ronda végkimenetelű helyzetet. Kérdező, nem csináltál semmi rosszat, a tag "csak" nem bírt magával. Sajnos sok olyan van, akinek nem is lenne szabad jogsit kapnia a mentális állapota miatt.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!