A buszosok elvileg tanultak illemet?
Ha igen, akkor hogy lehet, hogy a többség mégsem alkalmazza?
Főként busszal utazók véleménye érdekelne, mert egy két haverom elejtett olyan megjegyzést, ha lesz autójuk az biztos, hogy többet buszra nem szállnak, mert a hideg kirázza őket a nem éppen jó módorról elhíresült buszosok miatt. Inkább nem írom le, hogy miket mondtak róluk nekem..
Ez viszont, amit én éltem át, annak idején, amikor gyakran utaztam busszal, elég idegbeteg sofőrökkel volt tele egy két járat. Volt amikor elől volt hely és az egyik szidta a forgalmat, anyázott és szó szerint olyan vörös volt a feje, hogy a dühtől majd szétrobbant. Nem éppen az illedelmes úriember benyomását keltette.
Amikor volt szerencsém, normálisabb, kevésbé temperamentumos sofőrhöz az már felüdülésnek számított, de tény hogy elég gyakran előfordult ilyen eset és ha még, csak azt mondaná az ember, hogy rossz napja volt. Oké mindenkinek van olyan, ezt aláírom, na de állandóan?
Kicsit olyan érzésem volt, hogy mindenki más hibás, az egész világ, csak ő nem.
Mi lehet az oka, hogy mogorvák? Mitől ilyenek?
Hát igaz nekem birka türelmem van, de rengeteg buta autos és utas van.
Illemet a szülőktől tanul legfőképp az ember, nem buszos oktatáson...bár GKI-n van illemre vonatkozó kérdés is.
Nekem inkább csak az volt a fura, amikor a buszsofőr elkezdett örjöngeni amikor felszállt egy csapat ember, hogy nem igaz, hogy nem tudnak ezek olvasni, hogy elsőajtós busz. Azt mondjuk fel se fogta, hogy esetleg külföldről jöttek az emberek. :D
De egyszer belém is belémkötött egy ilyen elsőajtós sofőr. A kutyám miatt az egyik sofőr kétszer is belém kötött előtte, ezért amikor szálltam fel a buszra és visszahívott a sofőr, azt hittem, megint a kutyával van a probléma, ő meg el is kezdett hisztizni, hogy szálljak le a kutyámmal együtt, ahelyett, hogy annyit mondott volna, hogy a bérletet mutassam be, mert sajnos elfelejtettem. Szerencsére mielőtt leszálltunk volna, kapcsoltam és megmutattam a kutya és emberbérletet és így el is tudott indulni a busz velünk együtt. :D
Ezt az elsőajtós dolgot nehéz is követni, van ahol elfordul a sofőr vagy türelmetlenül rámszól, leszarja, hogy mások melyik ajtónál szállnak fel, van ahol meg felugrassz a buszra, ami ezer óránként jár és már hisztozik a sofőr, hogy elsőajtós járat. :D
Fura, hogy tényleg ez a fő probléma a buszokon és az meg tök normalis, hogy olyan emberrel utaztam múltkor aki random elkezdett rúgdosni engem vagy egy olyan nővel, aki lelökdösött az ülésről, mert maszkban ültem le mellé, azokról az utasokról nem is beszélve akik felszállnak, leülnek egymástól távol és ordibálva beszélgetnek a végállomásig, akik 2 helyet elfoglalnak, hogy a kis hátizsákjuk is kényelmesen üljön, stb.
Igazából nem értem,miért zavar,ha a sofőr szidja a forgalmat.Nem neked szólt a dolog.Egyébként frusztráltak,széthajtják őket,sz.r beosztás.Van,amelyik így vezeti le a feszültséget.
4-es
Mi volt a baja a kutyával? Nem hiszem,hogy csak úgy ok nélkül belédkötött.
Többségében.
Ha meg a haverjaid ilyen gazdag fiúk, hogy inkább benzinre költenek, mert csúnyát mondtak rájuk, akkor tegyék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!