Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Tisztelek pár dolgot a Japán...

Tisztelek pár dolgot a Japán kultúrában,de miért beszélnek kiabálva?A kis hímtag miatt?A férfiak ujján hosszú a köröm,és az erdő ahova meghalni mennek! Mekkora lehet ott a forgalom ?

Figyelt kérdés
2022. máj. 23. 14:58
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
78%
Muveletlen primitiv magyarkent folosleges okitani teged.
2022. máj. 23. 15:02
 2/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm ! Honnan tudod, hogy magyar vagyok, azért mert magyarul írok ? Tudod, a parasztok közé tartozom !
2022. máj. 23. 15:04
 3/14 A kérdező kommentje:
Ha elmondod, mert Te tudod, szívesen megtudnám én is ! Most láttam a Rendíthetetlen című filmet és gyönyörű a „Madár-t játszó férfi, de az a kiabálás és a gonoszság, az nem tetszett !
2022. máj. 23. 15:11
 4/14 anonim ***** válasza:
70%
Miért szerinted más kultúrákban nincsenek negatív hősök?
2022. máj. 23. 15:12
 5/14 A kérdező kommentje:
De biztosan, de ez a szereplő annyira gyönyörű férfi és nem csak a foglyokkal kiabáltak, hanem egymással is így beszéltek. Egy csúnyábbat választottak volna, talán nem akadok ezen fent. Valamit kompenzálnak vagy nem ezzel a kiabálással ? Különben semmi bajom velük, sőt készülök ki Japánba decemberben, de meg kell szoknom ezt a kiabálós stílust, mert biztosan van olyan, aki ezt sértésnek veszi, még ha nem is az !
2022. máj. 23. 15:19
 6/14 anonim ***** válasza:
80%
Te fogyatékos vagy. Nem érted meg hogy az orditas nem igaz egy egész kultúrkörben? Én a falról is leorditottam a tapétat de ez nem átlagos.
2022. máj. 23. 15:24
 7/14 anonim ***** válasza:
82%
Én pont kimondottan halkszavúnak és visszafogottnak ismertem meg eddig a japánokat, akárhol találkoztam velük.
2022. máj. 23. 15:41
 8/14 anonim ***** válasza:
82%

Volt japán szobatársam egyetem alatt, SOHA nem hallottam hangosan beszélni, kifejezetten halk volt.

Szerintem ne pár animéből vonj le komoly következtetéseket.

2022. máj. 23. 16:39
 9/14 anonim ***** válasza:
64%

De te most komolyan filmekből veszed a világról alkotott képed?

Vannak bajok.

2022. máj. 23. 17:45
 10/14 anonim ***** válasza:
63%
Az csak egy film volt... a valóság teljesen más.
2022. máj. 23. 17:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!