Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Tisztelek pár dolgot a Japán...

Tisztelek pár dolgot a Japán kultúrában,de miért beszélnek kiabálva?A kis hímtag miatt?A férfiak ujján hosszú a köröm,és az erdő ahova meghalni mennek! Mekkora lehet ott a forgalom ?

Figyelt kérdés
2022. máj. 23. 14:58
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Bocsi ! Mivel még nem volt mellettem Japán férfi, ezért valóban a filmekből szereztem az infót. Az Utolsó szamuráj Pl. Ott is nagyon erőszakosan beszélnek. Akkor ez csak a film világa. Ezért kell engem lehülyézni ? Persze lehet !
2022. máj. 23. 18:23
 12/14 anonim ***** válasza:
54%
Tegyél jót. A dragonball egy dokumentumfilm.... A varazsfelho eljön érted...
2022. máj. 23. 19:12
 13/14 A kérdező kommentje:
Jól van már ! Le lehet szállni rólam ! Felülök a varázsfelhőre és elrepülök hozzád ! De, ha már itt tartunk : Oni Baba, Utolsó Szamuráj, Rendíthetetlen és bármely film ahol Japánok szerepelnek az anyanyelvükön beszélnek, mindenki így beszél. Tulajdonképpen mi a gond, hogy ,megkérdeztem? Az, hogy összefüggésbe hoztam a hímtaggal ? Orvosok mondják, hogy a férfiak hangja összefügg a nemzőszerv méretével. Alapjáraton inkább vékonyabb a hangjuk, de az én fülemnek erőszakos a beszédstílusuk ! Biztos csak filmekben van így , hogy a hímtag kisebb az átlagosnál !
2022. máj. 23. 19:21
 14/14 A kérdező kommentje:
Különben nagyon tetszenek nekem a Japánok meg minden ami tőlük származik , sőt még a Yaku..-k is. De róluk sem lehet elmondani egy cicasimogató csapat. Messziről csodálom a fotóikat.
2022. máj. 23. 19:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!