Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Felrúgtam egy embert a parkoló...

Felrúgtam egy embert a parkolóban miután beleütött az autómba, vajon én voltam az agresszív? (Lent kifejtem)

Figyelt kérdés

Egy kihalt parkolóban ültem a kocsiban a konditerem mellett ahova járok reggel, és a semmiből megjelent egy fickó, már a perifériás látásomból láttam, hogy folyamatosan néz, elfogott egy rossz megérzés, majd benézett az ablakon keresztül és próbálta jelezni, hogy húzzam le az ablakot, jeleztem neki, hogy nem, még próbálkozott, aztán egyszer csak izomból beleütött az ajtómba, és elkezdett ordítani, hogy neki csak segítség kellett volna, majd ment tovább, de bennem elpattant valami abban a pillanatban, és utána mentem, és hátulról felrúgtam.

Egy pillanatra megállt a levegő akkorát csattant a földön, gyorsan beszálltam a kocsiba és elhajtottam, közben láttam, hogy már áll fel a földről.

Nem ismerek magamra, és nem tudom eldönteni, hogy én voltam a sztoriban az idegbeteg hülye, aki felrúgott egy embert akinek tényleg segítség kellett, vagy a másik volt a hülye és valamilyen rossz hátsószándéka volt.

nov. 10. 15:08
 1/9 anonim ***** válasza:
42%
Hát, inkább te. Nem hibáztatlak, hogy nem bíztál egy vadidegenben az éjszaka közepén. De ha ahhoz volt bátorságod, hogy kiszállj a kocsiból lerúgni, akkor ahhoz is lehetett volna, hogy lehúzd az ablakod és segíts neki.
nov. 10. 15:21
 2/9 anonim ***** válasza:
42%
Szerintem jól tetted, mindez igaz. Összes ilyennel ezt kéne.
nov. 10. 15:24
 3/9 anonim ***** válasza:
43%
Haladéktalanul menj pszichiáterhez, mert meg fogsz valakit ölni. Tiszta mázli, hogy most nem halt bele, belehalhatott volna, ha beveri a koponyáját.
nov. 10. 15:28
 4/9 anonim ***** válasza:
44%
Ez a kérdés miért nem a rendőrség kategóriában van?
nov. 10. 15:30
 5/9 anonim ***** válasza:
53%

Az tök oké hogy nem akartad lehúzni az ablakot vagy nem akartál vele beszélni, de ez nem indok arra hogy ilyen agresszív legyél.

Nem fenyegetett téged szóval nem volt semmi okod arra hogy agresszívan lépj fel ellene.

Akár bele is halhatott volna, ráadásul miután agresszív voltál még ott is hagytad. Remek, nagyon emberséges.

Ha egyáltalán igaz a kérdés (nem vagyok benne biztos hogy nem kamu) akkor keress fel egy orvost

nov. 10. 15:55
 6/9 anonim ***** válasza:
81%
Kérdező, ez így nem önvédelem, hiszen már elsétált, te mentél utána, szóval, ha mondjuk meghalt, súlyosan megsérült volna, akkor képletesen szólva, komolyan megüthetted volna a bokád. Más részről, én nem ítéllek el, normális ember nem erőszakoskodik, vagdalkozik se segítségkérés, se semmi címén. Jogod van nem szóba állni vadidegennel, gyanús embereket én is ignorálok, pedig egyébként segítőkész ember vagyok. Legközelebb azért ilyen szituban fogd vissza magad, csak védekezz, ha szükséges, de ne vegyél revansot!
nov. 10. 16:14
 7/9 anonim ***** válasza:
35%

Sokaknak fontosabb az ótóka, mint egy emberi élet: ezt jobban félti sok ember. Durva.

Érthető, hogy mindenki f*ik a másiktól, de mi van, ha valóban segítség kellett volna az egyednek? Erre meg még betámadják.

Durva...

nov. 10. 21:06
 8/9 anonim ***** válasza:
52%
8: Azért ne csúsztass, agresszív volt a kedves „segítségkérő” is, és ő kezdte. Te bármilyen furcsán viselkedő vadidegennel leállsz diskurálni? Ha meg te kérsz segítséget, és ignorálnak, akkor beleb.szol a kocsijába? Hagyjuk már… A 6-os válasz az enyém, a kérdező sem viselkedett helyesen, ez nem is kérdés.
nov. 10. 22:31
 9/9 anonim ***** válasza:
0%
Majd téged is felrugdalnak, ha esetleg segítség kellene neked :)
nov. 17. 19:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!