Felrúgtam egy embert a parkolóban miután beleütött az autómba, vajon én voltam az agresszív? (Lent kifejtem)
Egy kihalt parkolóban ültem a kocsiban a konditerem mellett ahova járok reggel, és a semmiből megjelent egy fickó, már a perifériás látásomból láttam, hogy folyamatosan néz, elfogott egy rossz megérzés, majd benézett az ablakon keresztül és próbálta jelezni, hogy húzzam le az ablakot, jeleztem neki, hogy nem, még próbálkozott, aztán egyszer csak izomból beleütött az ajtómba, és elkezdett ordítani, hogy neki csak segítség kellett volna, majd ment tovább, de bennem elpattant valami abban a pillanatban, és utána mentem, és hátulról felrúgtam.
Egy pillanatra megállt a levegő akkorát csattant a földön, gyorsan beszálltam a kocsiba és elhajtottam, közben láttam, hogy már áll fel a földről.
Nem ismerek magamra, és nem tudom eldönteni, hogy én voltam a sztoriban az idegbeteg hülye, aki felrúgott egy embert akinek tényleg segítség kellett, vagy a másik volt a hülye és valamilyen rossz hátsószándéka volt.
Az tök oké hogy nem akartad lehúzni az ablakot vagy nem akartál vele beszélni, de ez nem indok arra hogy ilyen agresszív legyél.
Nem fenyegetett téged szóval nem volt semmi okod arra hogy agresszívan lépj fel ellene.
Akár bele is halhatott volna, ráadásul miután agresszív voltál még ott is hagytad. Remek, nagyon emberséges.
Ha egyáltalán igaz a kérdés (nem vagyok benne biztos hogy nem kamu) akkor keress fel egy orvost
Sokaknak fontosabb az ótóka, mint egy emberi élet: ezt jobban félti sok ember. Durva.
Érthető, hogy mindenki f*ik a másiktól, de mi van, ha valóban segítség kellett volna az egyednek? Erre meg még betámadják.
Durva...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!