Az gáz ha azért nem merek boltban dolgozni mert félek hogy az ismerősök meglátnak?
Figyelt kérdés
okt. 1. 10:28
1/15 anonim válasza:
Nem gáz!
Érthető, hogy nem azért tanultál annyit, hogy aztán az ismerőseid cscskáztassanak a boltban, de itt az a kérdés, hogy mennyire kell a pénz és hogy ez fontosabb-e neked, mint az ismerőseid véleménye....
2/15 A kérdező kommentje:
Félek hogy mit gondolnak
okt. 1. 10:41
3/15 anonim válasza:
igen elég gáz, hogy ilyen lusta, sznob kis diplomás sggfejek vagytok a barátaiddal együtt, de most mit kezdjünk vele? nyald be magad valaki sggén át egy irodába, és akkor legalább eltakarodsz a társadalom szeme elől valami kis lyukba a toronyházban.
4/15 anonim válasza:
Gáz. Nagyon. Ki a dákót érdekel hogy mit gondolnak? Ha kell a pénz akkor elmész és szerzel munkát egy boltban és kész.
5/15 anonim válasza:
Igen, gáz. És ez pszichoterápia, nem gyakori kérdések.
6/15 anonim válasza:
Én is rosszul érezném magam, így nem is gondoltam rá egy percig sem, hogy eladó legyek.
8/15 anonim válasza:
Egyik barátnőmnek évekig nem volt munkahelye, ami miatt mindig panaszkodott. Viszont ugyanilyen indok miatt nem mert elmenni boltba dolgozni. Mert majd valaki meglátja.
Inkább ült otthon. Szép gondolkodás!
9/15 anonim válasza:
ez nem munkával kapcsolatos,de egy régi osztálytárs csomagszállító a GLS nél,a környékünkön szokott lenni ezért mindig csomagpontra kérem amit rendeltem csak azért,hogy ne találkozzak vele soha,ezért nem kérem házhoz.
10/15 anonim válasza:
#9:
Hihetetlen, hogy veled az élen mennyi szociális nulla kétlábú van ebben az országban...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!