Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Tį làttatok már ilyet, hogy...

Tį làttatok már ilyet, hogy egy 21 éves egyetemista lány nem tud kicserélni egy villanykörtét?

Figyelt kérdés
Ez mennyire gyakori manapság? Én teljesen megdöbbentem.
szept. 29. 13:06
1 2 3
 21/29 A kérdező kommentje:
Férfi? Miért van család, ahol az anyuka nem cserél körtét? 😦
szept. 30. 10:36
 22/29 anonim ***** válasza:
90%
Kérdező, rengeteg ilyen család van, mert ők maguk is így nevelkedtek: "ezt majd apád megcsinálja, ha hazaér", és ennyi. De ugyanez fordítva, "majd anyád megcsinálja", ha "női" munkáról van szó. Ezek azok a családok, akik ha úgy van, fél napig vécéznek villany nélkül, mert apa nincs otthon, és akár hetekig nem esznek főtt ételt, mert anya kórházban van.
szept. 30. 12:08
 23/29 anonim ***** válasza:
32%
Most azon gondolkodom: A vécézés hosszának mi köze is lehet a villanyhoz?
szept. 30. 12:10
 24/29 Metionin ***** válasza:
76%
#23. Nem a vécézés hossza, hanem hogy fél nap telik el amíg a férfi hazaér kicserélni a körtét, a család addig sötétben használja a budit.
szept. 30. 12:53
 25/29 A kérdező kommentje:
Nahát! Mondjuk lehet, h náluk szimplán uniszex munkának számított a villanykörte csere.
szept. 30. 13:03
 26/29 anonim ***** válasza:

Csak ilyen család van, én még olyan nőről nem hallottam aki ki tud cserélni egy izzót és nem mást kér meg

szept. 30. 13:26
 27/29 Metionin ***** válasza:
76%
#26. Az igen, hol élsz? Az ilyesmi nálunk is uniszex munka, sőt. Általában én csináltam amíg a szüleimmel laktam is, mert apám rendszerint részeg volt, anyám meg nem mert hozzányúlni.
szept. 30. 13:44
 28/29 anonim ***** válasza:
Jó hát nyilván ha nincs más csávó a háznál rád marad
szept. 30. 13:48
 29/29 anonim ***** válasza:
90%
Sosem jutott még eszembe megvárni vele apámat vagy a férjemet, szóval megnyugodhatsz, nem csak ilyen család van.
szept. 30. 19:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!