Tį làttatok már ilyet, hogy egy 21 éves egyetemista lány nem tud kicserélni egy villanykörtét?
Figyelt kérdés
Ez mennyire gyakori manapság? Én teljesen megdöbbentem.szept. 29. 13:06
21/29 A kérdező kommentje:
Férfi? Miért van család, ahol az anyuka nem cserél körtét? 😦
szept. 30. 10:36
22/29 anonim válasza:
Kérdező, rengeteg ilyen család van, mert ők maguk is így nevelkedtek: "ezt majd apád megcsinálja, ha hazaér", és ennyi. De ugyanez fordítva, "majd anyád megcsinálja", ha "női" munkáról van szó. Ezek azok a családok, akik ha úgy van, fél napig vécéznek villany nélkül, mert apa nincs otthon, és akár hetekig nem esznek főtt ételt, mert anya kórházban van.
23/29 anonim válasza:
Most azon gondolkodom: A vécézés hosszának mi köze is lehet a villanyhoz?
24/29 Metionin válasza:
#23. Nem a vécézés hossza, hanem hogy fél nap telik el amíg a férfi hazaér kicserélni a körtét, a család addig sötétben használja a budit.
25/29 A kérdező kommentje:
Nahát! Mondjuk lehet, h náluk szimplán uniszex munkának számított a villanykörte csere.
szept. 30. 13:03
26/29 anonim válasza:
Csak ilyen család van, én még olyan nőről nem hallottam aki ki tud cserélni egy izzót és nem mást kér meg
27/29 Metionin válasza:
#26. Az igen, hol élsz? Az ilyesmi nálunk is uniszex munka, sőt. Általában én csináltam amíg a szüleimmel laktam is, mert apám rendszerint részeg volt, anyám meg nem mert hozzányúlni.
28/29 anonim válasza:
Jó hát nyilván ha nincs más csávó a háznál rád marad
29/29 anonim válasza:
Sosem jutott még eszembe megvárni vele apámat vagy a férjemet, szóval megnyugodhatsz, nem csak ilyen család van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!