Kollégiumban albérletben szoktál meztelen aludni, ha mások is vannak a szobában? Középiskolás, egyetemista, vagy munkába járó fiú, vagy lány vagy?
Na ezt figyeljétek.
külföldi erasmussal voltam Finnországban. A koli koeduklt volt, de szintenknt fiú és lány szeparáció persze zuhanyzóval.
A fiúknak TILOS volt a kány szintre még belépni is (és fordítva is) és ellenőrizték is.
Ugyanakkor a koli mellett (Finnország ugye) ott volt a szauna ahol meg anyaszült meztelenül szaunáztak fiúk lányok vegyesen....
sose értettem.... a lányszintre be se léphetek a koliban, de tök pucéran ott ülünk egymás mellett a szaunában. A szaunába meg ruhában volt tilos belépni.Még fürdőgatyában sem.
De ez csak nekem volt magas, a natív finn diákoknak semmi furcsa sem volt ebben.
3. A szaunában is külön vannak általában, vagy időben vagy térben különül el a két nem. Bár egyetemistáknál el tudom képzelni, hogy a szaunát is képesek koedukáltan tolni, viszont a szauna szabályai miatt az teljesen más. Ugye a szaunában látottakról/hallottakról nem szabad a szaunán kívül beszélni és egymást nézegetni sem. De sokan lepedőt használnak, nem látni telibe mindent. Legalábbis én ezeket tapasztaltam amikor ott laktam, plusz a családomban is vannak finnek és a szaunában való viselkedést nagyon szigorúan tanítják már kisgyerek kortól. Egyszerűen a szaunában nem veszik figyelembe a másik testét.
Kérdésre válaszolva sosem alszom meztelenül, így értelemszerűen a koliban sem aludtam úgy. Nekem ruhában kényelmes.
5- és miket tanítanak? elmondod? csak lrdekelne
amúgy igen, én ruha nélkül egyetemi koleszban (22/F)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!