Melyik egyetemnek vagy főiskolának van olyan hangulata mint egy középiskolának?⬇️
A felvin sajnos még nem lehet megnézni:(
Leginkább olyan főiskola vagy egyetem érdekel, ahol minden szakon csak kevés ember van, és nem csak 1-2 esetében. Tehát úgy általánosságban nem többszáz embert kell a folyosókon kerülgetni és mellette nem is töbszáz fővel kell egy előadóterembe bezsúfolódni.
A biológia szak és a matematika szak érdekel is, csak eddig nem találtam olyan kisebb helyet, ahol ezeket tanítják.
Egészségügyi okokból muszáj elkerülnöm a nagy tömegeket, így sajnos a nagyobb felsőoktatási intézmények nem opciók számomra.
Olyat keress, ahol több nagy épület van. Én a BME-n nagyon ritkán vagyok a folyosókon tömegben, a legtöbb folyosó kong az ürességtől, csak pár előadáson fordul elő, amikor össze vagyunk vonva más szakosokkal.
Ha összvissz egy épület van minden diákra és tanárra és takarítóra, portásra, ügyintézőre, stb, az szerintem rosszabb, még akkor is, ha kevesen vagytok az egyetemen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!