Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mi az, amit mások ránézésre...

Mi az, amit mások ránézésre gondolnak rólad, és ami egészen másképpen van?

Figyelt kérdés

szept. 28. 22:16
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:

*De olyan is volt hogy 4 örás asszisztensbol lettem annál a cégnél napi 8 as pénzugyi vezeto.

Nen egy ilyen sztorim van.

Meg amjkor milliojat mentettem meg masik cégnek ahol a főnök betanitas alatt azzal kezdte hogy mibol van magának diplomája? Állattenyésztésbol? Mikor meg neki kellett nekem megköszönnie dolgokat na azt a fejet látni kellett volna. Mélyen a szemembe nézett és bólintott higy elismer. "Megmentettem a céget tobbmillios kártól..)

szept. 29. 10:18
 22/23 Metionin ***** válasza:
Valamiért az emberek nagy része azt hiszi, hogy cigizek, pedig nem, életemben nem sikerült még elszívnom egy szálat. Illetve sokan barátságtalannak hisznek első látásra, mert ilyen tipikus resting bitch arcom van. Az egyetemen az egyik szakomon a csoporttársaim azt hitték, hogy nagyon gazdag vagyok, amit a mai napig nem értek, kifejezetten csóró voltam és éjszakai melóból tartottam el magam.
szept. 29. 11:19
 23/23 anonim ***** válasza:
100%

-Engem mindig gazdagnak néztek olyan 18 éves koromtól pedig kicsit sem pénzes családból való vagyok, csak adtam magamra. Az új munkahelyen lévő kollégák kibeszéltek mert mióta elkezdtem oda járni dolgozni azóta a környéken mindig parkolt egy újabb bmw és azt hitték, hogy az enyém. Ismerkedéskor is volt hasonló szitu.

-Mindig beképzeltnek néznek amíg kicsit meg nem ismernek.

-Alapból olyan semmit mondó/ érzéketlen fejem van így az miatt is kaptam már sok féle fajta jelzőt.

szept. 29. 11:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!