Hogy lehet, hogy valaki ennyire másképpen tud viselkedni családi körben és a munkahelyén?
Nyugdíj közeli kolléganőmhöz néha bejár a lánya és a kisunokája is. Igazi családanyaként viselkedik, azon kevés anyósok egyike, akit a veje is kedvel, de egyébként is amikor a családjáról sztorizgat, hallatszik, hogy mindene a család, nekik él.
Na most hogy lehet egy ilyen természetű hölgy az ügyfelekkel oly rettentően merev, szigorú? Hivatalban dolgozunk, és majdhogy minden ügyféllel szemben ha nem is feltétlenül lekezelő, de tényleg az "én ezt jobban tudom, az ügyfélnek nincs igaza" hozzáállást tanúsítja, meg elég sokszor használja a "nehogy már ön oktasson" szófordulatot, akkor is, ha az ügyfél egyáltalán nem volt tapintatlan, csak másképpen gondolta.
Nincs ugyan közünk egymás munkájához, de néha én is megkérdeztem tőle, hogy nem voltál-e túl szigorú az ügyféllel, de szerinte sosem.
Szóval hogy tud az unokájával kedvesen gügyögő nagymama más emberekkel szemben ennyire másképpen viselkedni?
A munkahelyen naponta van es ott az igazi énje, a csaladdal gondolom nem.
Persze hogy ideig oraig en is eltudok bàjologni mindenkivel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!