Szerintetek sok olyan ember van, aki a munkahelyén sokkal jobban elvan, mint otthon családi körben?
Tehát aki hazaér és a "képzeld megint mi történt velem a munkahelyen" sztorit kezdi el mesélni, míg az hogy mondjuk otthon beteg-e valaki az nem érdekli annyira.
Másképpen: valakinek ennyire kitölti a munka a teljes életét, hogy más nem igazán köti le. És a kérdés szempontjából az is mindegy, hogy egy jól fizető állás vagy sem.
Bocsánat ha rosszul tettem fel a kérdést. Persze, életünknek több idejét töltjük a munkahelyen, így mindig van mit mesélni. Azonban olyasmire gondoltam aki szinte folyamatosan a munkahelyi dolgaival törődik és ha mondjuk a kisgyerek kap egy ötöst az oskolában az már nem dobja fel annyira.
Meg nem is bíráltam azokat akik ilyen felfogásúak csak érdekel hogy egyébként mennyire jellemző.
Sajnos egy idő után könnyű elveszteni a kontrollt, és mire észbe kapunk, az egész életünkön átvette az irányítást a munkahely.
Na én pont ezért számoltam le az alkalmazotti léttel, és lettem vállalkozó. Azóta itthonról dolgozom, így megvan a kellő egyensúly.
Jelen!
Én néha szombati különmelót szervezek be nem a pénz miatt hanem azért mert addig se vagyok otthon.
Otthon meg azt hazudom hogy a főnök kötelezett rá.
De volt már lefújt nyaralás amire én nem akartam elmenni, és a „szemét“ főnökre fogtam hogy ő fújta le.
A munkahely jó takarózás ha nem akarsz otthon lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!