Melyikük a súlyosabb pszichopata szerinted?
Onnan jutott ez eszembe hogy ismerem mind a két formát és én ugyanolyan veszélyesnek tartom őket.
1. Köztörvényes bűnöző. Ha valaki nem úgy néz rá már üti is le, vagy megszúrja. Kopasz, ki van tetoválva, ki be jár a börtönbe.
2. Ő egy szépfiú. Magas, izmos, jóképű férfi. Be van lőve a haja. Mint egy modell olyan külsőre..gazdag, több lakása van. És kedves.Van gyereke is stb. Ezt a képet vetíti, titkolja hogy ki volt ő. De fél Budapestet ő látta el droggal ezelőtt 15 évvel. Sokakat rá is szoktatott úgy, hogy ő sose lett Drogos. És sose került a hatóság látókörébe,mert okos.
Aztán együtt is dolgoztak, behajtás meg ilyenek. Együtt vertek szét embereket, meg vasalót nyomtak emberek mellkasára vallatáskor. Sőt a 2es pali egyik kedvence az volt hogy metsző ollóval ízenként vágott le ujjakat....
Én tudom ezeket. Mind a kettőt ismerem régóta.
Lényegi különbség, hogy a 2es pali kiszált ebből a családja miatt,meg azért mert úgy volt vele, hogy van 10 lakása, neki ennyi elég.
Tegnap is találkoztam vele, jött a gyerekével a játszóról.
Az 1es pedig megint böriben van.
Elég kamunak tűnik, de amúgy az egyes számomra veszélyesebb. A második számomra ártalmatlan mivel nem mozgok alvilágban, így valószínűleg veszélyt sem jelentene rám, mivel nincs egymással dolgunk.
Ellenben az egyes az utcán ha szembe jön, és nem vagyok szimpi belém vágja a kést.
A tetkós a múlt héten kapott 8 és fél évet, de mivel visszaeső, jönni fog rá a 3 csapás is szóval lehet lesz belőle 10-12 év is.
A 2es meg becsajozott. Egy tőle jó 20 évvel fiatalabb kiscsajal sétálgat kézenfogva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!