Pszichopata lettem, ha tudom, hogy rossz és kegyetlen vagyok, de nem erdekel?
Torzul a személyiséged.Jelentősen. "inkább én taposok el másokat"
Takarítsd ki magadból a nem beléd tartózót. Nem lesz sétagalopp, de még van esélyed, bár már nem sok.
Ez inkább csak kínos. Naiv és gyenge voltál aki nem tudott kiállni magáért, szóval ahelyett hogy felnőttél volna és gerincet növesztettél volna, inkább eldöntötted hogy szadista leszel. Mert ez neked jár, hiszen neked is rossz volt...
Ciki.
Szerinted azok az emberek, akiknek tényleg szilárd, erős jelleme van, úgy kínlódnak mint te? Dehogy. Az ilyen viselkedés csak azt mutatja a világ felé, hogy legbelül mennyire félsz a többi embertől.
A pszichopaták(vagy inkább szociopaták) nem így születnek; ahhoz nem csak pár kellemetlen tapasztalat kell, hanem pl olyan szintű tartós, sokszor évekig tartó trauma egészen kisgyerek korban, ami szó szerint kisüti a bántalmazottak agyából az érzelmeket.
Plusz egy tényleges pszichopata szinte biztos hogy nem pörögne azon annyit, hogy jaj de átgázoltak rajtam, pedig én egy kedves ember voltam:(
Inkább szedd össze magad, fejleszd az ön-és emberismeretedet, és élj tartással. Amíg ilyen harapós kiskutyát játszol, addig sosem fogod tudni elengedni a múltbeli sérüléseidet, az meg neked se jó.
7 Az előadásoddal és színészkedéseddel és a hazugsággal-ahogy magadról a felelőséget próbálod ledobni mind azért amiket tettél, még jobban megmutatja a valós helyzeted. Pedig azt hiszed, hogy nem fogják észre venne..
Ne feledd, minden bábjátékos addig játszik, amig odafent hagyják neki. Addig. Egyetlen perccel sem tovább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!