Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mely a tökéletes magasság a...

Mely a tökéletes magasság a férfiaknak?

Figyelt kérdés

Férfiak, milyen magasak lennétek ha választhatnátok? Nők, milyen magasságot választanátok az “álompárotoknak”?

Főleg a “nyugati” világban terjedt el hogy egy igazi férfi magas és minden nő legalább 6 láb magas ( 183 centi) magas barátot akar.

szept. 28. 15:40
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
82%
175cm voltam, mikor utoljára mértek, ami valamikor gimi vége felé volt, azóta meg telt már el pár év, így nekem egy pasi ideális magassága valahol 190cm körül lenne. Szeretem a vastagabb talpú cipőket, elvétve 1-2 magasabb sarkút, ezért írtam azt a magasságot.
szept. 28. 20:04
 12/14 anonim ***** válasza:
54%

180 cm a tökéletes szerintem.

De 170-190 közötti férfi is megfelel.

szept. 29. 03:50
 13/14 anonim ***** válasza:
21%
És ha magasabb lennél a párodnál, akkor mi van? Úristen, ezek a válaszok.
szept. 29. 08:54
 14/14 anonim ***** válasza:

Akkor én 188 centivel alacsony vagyok?

Mindig jó feljönni ide és tanulni új dolgokat. Legközelebb majd nem nézek át a többi fickó feje felett a metrón.

okt. 5. 13:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!