Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Én viszem túlzásba a tisztálko...

Én viszem túlzásba a tisztálkodást vagy mások ilyen igénytelenek?

Figyelt kérdés

Úgy vettem észre a szüleim nem elég alaposak a, tisztálkodás területén.

Ez jellemző mindenre.

Mosogatáshoz, fürdéshez nem habosítanak fel eléggé.

Én pl egy tányért, evőeszközöket alaposan elmosom, bő habbal.

A szüleim csak ellötybölik.

Tusfürdő alig fogy náluk, ha habos valami, anyám rosszul van, hogy "jön fel a hab, miért habozol ennyit".

Ebből arra következtetek, hogy rendesen nem tisztálkodnak, csak tessék-lássék módon.

Fogmosás nekik 1 perc, az se minden nap.

Pisilés után kezet soha nem mosnak.

Apám a wct se tudjq lehúzni rendesen, utána kell takarítani.

Főzés közben a kukához nyúlkálnak, a tálcát a kukához érintve törlik le a morzsát, azt el nem mossák, mert csak morzsás, de az nem, baj ha a kukához ért.

Amire figyelnek, hogy látszat rend legyen, tehát ha egy párna rosszul áll egy fotelben, vagy egy pléd ott marad, azon kiakadnak.

Én vagyok túl tisztaságmániás vagy a szüleim túl igénytelenek?

A rend a minden, de a tisztálkodás az olyan felületes.

szept. 28. 13:29
 1/6 anonim ***** válasza:
91%
Nem csak akkor lesz tiszta valami, ha sok a hab, valószínűleg a szükségesnél több mosogatószert szoktál használni. De ezzel igazából csak annyi a probléma, hogy gyorsabban elfogy és így többet kell rá költeni. Ha a te és a szüleid módszere közül lehet csak választani, a tiéd még mindig jobb, mert te legalább alapos vagy.
szept. 28. 13:51
 2/6 anonim ***** válasza:
56%
Túlságosan tisztaság imádó vagy.
szept. 28. 13:56
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Sztem mindkettőben van valami hiba, ők lehetnének igényesebbek, te meg ne akadj fenni mindenen, mondjuk a kukához nyúlkálás azért elég rettenetesen hangzik
szept. 28. 14:05
 4/6 anonim ***** válasza:
77%

A habos dolog felesleges, teljesen habmentes mosószer is ugyanúgy tisztít.

A többinél viszont egyetértek veled.

szept. 28. 15:32
 5/6 anonim ***** válasza:
2: Attól még messze van. A szülei meg a megszokott alacsony kádárista szintet hozzák...
okt. 8. 18:45
 6/6 anonim ***** válasza:
en a Kadar rendszerben nottem fel, es mar akkor is volt szappan meg tusfurdo meg kadba valo habfurdo, pezsgo furdo bomba, desodor. sot en rengeteg kulfoldi kozmetikumot vettem butikban esetleg olyanoktol akik rendszeresen hoztak holmit kulfoldrol. az elso Lux szappanomat a nagyim vette 1963 ban akkor voltam 8 eves. Igaz mi kozel laktunk az osztrak hatarhoz de a boltokban is volt mar fujos dezodor es egyebek is. Nem tarsadalmi rendszer kerdesek ki koszos vagy igenytelen. Ja es nem volt furdoszobank ellenben naponta furodtem a nagy lavorban tetotol talpig.
nov. 14. 08:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!