Miért igénytelen egy olyan nő aki tisztálkodik ápolt viszont nem nyúl nemi szőrzeteihez? (hónalj vagina stb) Ezek szerint akkor régen igénytelenek voltak az emberek?
Régen is gyantáztak, és borotválták magukat a nők, illetve azóta változott az ideál.
Azért valjuk be egy kissebb dzsungelt ápolgatni odalent sok férfi számára tényleg nem valami vonzó.
Ez, kb olyan mint a divat. Aki nem követi, kilóg a sorból.
Mondhatom azt, aki kétnaponta nem borotválja a fejét, az igénytelen. Sokan borotválnák a fejüket, akkor aki nem teszi, az meg lenne bélyegezve, hogy igénytelen.
4-es.
Nem lesz bajod, ha normálisan szőrtelenítesz.
a vagina rohadtul nem éredekel senkit az aktuális partneren kívül.
de a hónalj szőrt látja mindenki,akivel találkozol. pl engem taszít,hogyha egy tömegközlekedési eszközön valaki felemeli a karját és ott figyeg a hatalmas hónaljkutya,rajta az izzadság cseppekkel. és vezeti a szagot is .
és szerintem lent is érdemes szedni a szőrt,legalább akkor,amikor menstruál a nő. mert ha betétet használ akkor az egész szőrzete tiszta vér,ami ilyen melegben pár óra alatt szabályos szagot hoz.úgyhogy már csak emiatt és érdemes szerintem.
de hónajról mindenképpen. a szememben az igénytelenség. a zuhany alatt 1-2 perc leszedni. nem kerül kb semmibe, nem értem miért nem lehet akkor leszedni legalább nyáron
látom sokszor menstruáltál, hogy ekkora badarságot hordtál ide... :)
pont, hogy szőr az, ami nem engedi szanaszét folyni a vért, ráadásul ha valaki normálisan tisztálkodik, már pedig képzeld el, a mai világban létezik szappan, vagy tisztasági törlőkendő, meg lehet oldani, hogy ápolt legyen
az ápoltság nem a szőrtelenségnél kezdődik, csak sok nyámnyila férfi akarja ezt bemesélni a buta nőknek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!