Igénytelenség, ha két napig nem fürdök?
Figyelt kérdés
Fizikai melós vagyok,minden este lezuhanyzok, hajat mosok.mostanában ha szombat vasárnap nem dolgozok,nem szoktam megfürödni.kakkantás után nedves toalettpapírt használok,szerintem nincs sz..r szagom.az ember saját szagát tényleg nem érzi? (én nem érzem) tehát hétfőn úgy megyek dolgozni, hogy két napja nem fürödtem.Vajon van szagom? reggel beszoktam a hónom alját fújni sprével,meg át öltözök " melós cuccba".igénytelenség ez? hétvégén nem csinálok semmit, nem izzadok meg, nem leszek koszos.asszony ninncs a házba,senki nem szól, hogy büdös lennék.2022. márc. 6. 21:36
1/9 anonim válasza:
Hát, ha otthon vagy, lehetsz bármilyet mosdatlan, de hétfőn indulás előtt 15 percre beállhatnál a tus alá, vagy a kádba ülsz, nem tudom mi van a fürdőszobádban.
2/9 anonim válasza:
Az hogy nem fürödsz meg két napig nem olyat egetverő probléma így télen főleg ha nem izzadsz le, de azt gondolom hogy az mondható igénytelenségnek hogy nem mosod meg minden este a kukit/nunit illetve a hónaljat valamint az arcot.
3/9 anonim válasza:
Én hetente csak egyszer fürdök, mert nem tesz jót a bőrnek, ha gyakran vegyszerezzük.
4/9 anonim válasza:
Igen, igenytelenseg noi szemmel. Nehez beallni a zuhany ala 5 percre?
5/9 anonim válasza:
Így rendben van a kétnaponkénti fürdés, ha nem mész dolgozni. De az durva, hogy meló előtt nem zuhanyzol úgy, hogy már min. 2 napja nem zuhanyoztál? Mire letelik a meló, már lassan 3 napja nem fürödtél. :O Elképzelhető, hogy már büdös vagy, akkor is, ha befújtad magad.
6/9 anonim válasza:
Alkatfüggő.
Ismerek olyan srácot aki egy 3 napos komoly fizikai igénybevétellel járó sziklamászó túra végén (ahol nem volt semmilyen alkalom tisztálkodásra) se volt kellemetlen szagú.
Meg olyat is aki fürdés után másfél órával már érezhetően hónaljszagú volt akkor is ha csak a kanapén fekve filmezett.
Ha magadon nem érzed akkor valószínű nem gáz. Én érezni szoktam magamon ha bebüdülök.
7/9 anonim válasza:
Nálam nagyon komoly indok kell ahhoz hogy ne furodjek minden nap... Akkor is, ha nem voltam sehol🤷♀️ Nagyjából a 40 fokos láz meg ilyenek miatt halasztok max egy napot mint pl tegnap mikor a bordarepedesemtol fel sem tudtam kelni nem hogy fürdeni, de ma már minden erőmet osszeszedve megoldottam hiába fájt.
8/9 anonim válasza:
Hát, ha a melós ruha még büdösebb, akkor végül is mindegy.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!