Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogyan értessem meg anyuval,...

Hogyan értessem meg anyuval, hogy se igénytelen, se hülye, se kisgyerek nem vagyok, hogy el kelljen mondania, hogy hogyan tisztálkodjak?

Figyelt kérdés

Van egy bőrproblémám, ami miatt, ha nem megfelelő anyagú ruhát hordok, vagy ha meleg van, vagy ha más öblítőt használok, akkor fura színe lesz a bőrömnek, ilyen barnásabb. Szerencsére egyre kevésbé jellemző, viszont a nyakamom még mindig kijön néha és eléggé látszik. Nagyjából két hét alatt elmúlik, ha az orvosi utasítást követem, szóval ezzel semmi baj.

Itt anyukámmal van a gond. Ő ezt nem hajlandó tudomásul venni, pedig mondtam neki. Szerinte ez egy kitalált probléma, csak retkes vagyok, mert nem mosom rendesen. Ezért valahányszor itthon vagyok, és megyek fürdeni ő úgy érzi szóvá kell tennie olyan dolgokat, hogy "mosd meg a nyakadat is" vagy "dörzsöld meg rendesen a szivaccsal" és egyebek. Nem hajlandó megérteni, hogy attól nemhogy nem múlik el, hanem rosszabb, mert piros is lesz mellé napokig. És már barmomi idegesítő, hogy annyiszor elmondja nekem, mintha igénytelen lennék vagy nem tudom. Konkrétan úgy kezel mint egy dedóst.

Hogy szoktassam le erről?

2022. márc. 15. 12:51
 1/9 anonim ***** válasza:
92%
Nem tudod, a kevéssé iskolázott emberek sajnos csak azt hiszik el, amit látnak.
2022. márc. 15. 13:01
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Kérdezz vissza, hogy ha okosabb vagy, mint az orvos, akkor neked miért nincs 3-4 orvosi diplomád? Amúgy szegény annyira buta, hogy nem fog változni. Költözz el, addig meg minden alkalommal tájékoztasd, hogy a 20 éve praktizáló bőrgyógyász szakorvost tartod a témában hihetőbbnek.
2022. márc. 15. 13:21
 3/9 anonim ***** válasza:
96%
Nagyszülőm szokta mondani, hogy hiába dumál a háziorvos, ő okosabb nála, mert 15 évvel öregebb.
2022. márc. 15. 13:23
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Engedd el a füled mellett, úgyis ragaszkodik az igazához.
2022. márc. 15. 16:31
 5/9 anonim ***** válasza:
Ne foglalkozz vele.
2022. márc. 15. 19:12
 6/9 anonim ***** válasza:
Szerintem is tedd túl magadat rajta...
2022. márc. 16. 10:47
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Sehogy, és fontold meg, meddig akarod kitenni magadat a bullyingnak
2022. márc. 16. 11:13
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Menj el bőrgyógyászhoz, aki ha valóban ez a problémád, akkor az ambuláns lapodon, vagy zárójelentésben ezt írásba is adja, hogy Anyád elolvashassa. Ha csak te mondod, úgy nem elég neki...
2022. márc. 17. 21:12
 9/9 A kérdező kommentje:
Látta papíron is, hogy ez van.
2022. márc. 17. 21:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!