Kisgyerek új családban?
A barátnőmmel 1 éve vagyok együtt. Neki van egy 6 éves kislánya is akivel azt hiszem elég jóban vagyok.
A gond a volt élettársa akivel 15 évig volt együtt és a kislány apja. Nekem úgy mesélte a barátnőm, hogy a srác bántalmazta, folyton veszekedtek. De amikor a kislánnyal beszélek erről, akkor meg azt mondja, hogy soha sem veszekedtek és milyen jó volt régen, mert apa vitte oviba, játszóra, állatkertbe meg mindenhova...
Tehát nekem sátánként van lefestve a pali és egyszer meg is fenyegettem, hogy kopjon már le rólunk, de semmi hatása, kitart. Annyit mondott 1x személyesen, hogy azért nem töri minden csontom ripityára, mert még hátra van a gyerek elhelyezési per, de utána megcsonkít amiért asszisztálok ahhoz, hogy a barátnőm nehezíti a kapcsolattartást a gyerekével. Folyton hívja telefonon a gyereket, a kislány is beszélni akar vele, amit a párom megtilt neki, és egész nap, mindig csak az apjáról beszél.
Gyerekelhelyezési perig még nem jutott az ügy, mert mi nem állunk túl jól anyagilag az ügyvéd pedig drága, barátnőm exe meg nagymenő vállalkozó volt a vírus előttig, de utána padló, ezért neki sincsen pénze most szerintem, különben már pert indított volna.
És most 2 dolog is kétséget vet fel bennem.
1. Nagyon nem úgy tűnik nekem a pali, mint ahogy a barátnőm lefestette nekem. A gyerek sem azt mondja, hogy ők menekültek tőle, hanem hogy milyen jó volt akkor és milyen sz ar most.
És belegondolva a helyzetébe, ez borzalom lehet, hogy így odavannak egymásért és barátnőm meg kinyomja ha beszélni szeretne a kislánnyal, vagy a gyereknek nem engedi, hogy beszéljen vele.
Együtt lakunk, szeretem őket, de ez nem állapot.
Mi tévő legyek?
Általában a gyerekek nem látják, hogy mi folyik a felnőttek között.
Mellesleg, ha ezt az ex mondta neked, hogy megcsonkít, csak nem hazudok az asszony.
Kifaggattam a kiscsajt.
Ezt mesélte-
Reggel apa elvitt oviba, aztán értem jött, utána elmentünk játszóra, aztán apa megfürdetett, utána apa edzett amíg én mesét néztem, én voltam a súlyzója guggoláshoz, aztán apa csinált vacsorát amit együtt megettünk és olvasott nekem esti mesét...
És kérdeztem a kislányt, hogy és anya mit csinált?
Ja anya mindig telefonozik.
Nem tudom...ezért kérdezem.
Nekem ott tűnt fel, hogy vmi nem oké, amikor összeköltözés után erőltette a bnőm, hogy a kislány szólítson most már apának engem.
És amikor az exe ezt megtudta, mert a kislány elmondta neki, akkor annyira kiakadt, hogy utána volt az említett eset.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!