Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Olyan lánynak, akinek koszos...

Olyan lánynak, akinek koszos a körme alatt, a kezén, az a teste más részén is igénytelen lehet?

Figyelt kérdés
Fiatal lányról van szó

júl. 21. 21:49
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
Ennyiből nem lehet megállapítani.
júl. 21. 21:53
 2/16 anonim ***** válasza:
100%
Én ha gyomlálok hiába mosom körömkefével akkor is látszik rajta még 2 nap múlva is.. ez nem azt jelenti hogy koszos vagyok vagy igénytelen hanem hogy egyszerűen nem tudom normálisan lesikálni
júl. 21. 21:56
 3/16 anonim ***** válasza:
100%
Nem biztos.
júl. 21. 21:59
 4/16 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Naponta fürdök, reggelente a körmeimet is rendbe rakom, néha délután ezek ellenére piszok van alatta. Irodában dolgozok, szóval elvileg semmi sem indokolja, hogy piszok legyen alatta
júl. 21. 22:09
 5/16 anonim ***** válasza:
100%
Nekem néha tintás, festékes vagy ilyesmi, mert ha belemerülők valami alkotó folyamatba, akkor előfordul. Nehezen jön le, ha lemosom. Ettől még nem vagyok igénytelen úgy ámblokk sem. Valaki szereti a virágokat és kertészkedik, ugyanez a kategória.
júl. 21. 22:17
 6/16 anonim ***** válasza:
100%

Nem biztos.

Sok oka lehet annak, lehet éppen csak olyan volt.

Van olyan is, akinek pl rosszak a fogai, mert rossz a genetikája, de ettől még lehet igényes magára, csak nincs éppen pénzre rendbetenni.

Sok olyat olvastam, hogy sminkelt, fodrász, manikür, pedikür, mindenkür lány ápolatlan volt lent.

Összetett, hogy kinek mi fontosabb a higiénia, ápoltság területén

júl. 21. 22:27
 7/16 anonim ***** válasza:
100%

Azért ennyiből bármire lehetne következtetni. Pl kertészkedés, munka, alkotás vagy egyéb akármi, ami kosszal jár.

Engem jobban aggasztanának a nagy, dínó karmok.

júl. 21. 23:12
 8/16 anonim ***** válasza:
0%
Szerinted miért festik a körmüket? Hát, hogy ne látszódjon a trutyi.
júl. 22. 04:07
 9/16 anonim ***** válasza:
100%
Ha kertben kapirgálsz akkor előbb a szappant vakargasd meg, az szépen eltömíti a körmöd alatt és utána kézmosáskor kioldódik és szép tiszta lesz.
júl. 22. 04:09
 10/16 anonim ***** válasza:
26%
Ja, a kertben gyomlál meg krumplit hámoz...
júl. 22. 04:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!