Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Miért hiszi azt egy csomó...

Miért hiszi azt egy csomó pasi, hogyha egy lánynak csúnya a bőre, akkor már igénytelen?

Figyelt kérdés
Speciel rengeteg krémet, meg más dolgot is kipróbáltam és semmi értelme nem volt. És észrevettem, hogy nem elég azm, hogy nem fogadom el magam, még az idegenek is úgy néznek rám, mint valami ócsmány dögre vagy szimplán nem vesznek észre.

2014. ápr. 24. 10:47
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

A lányok is ugyanilyenek, hidd el.

-egy csúnya bőrű fiú

2014. ápr. 24. 10:48
 2/11 anonim ***** válasza:
dohányzol?
2014. ápr. 24. 10:50
 3/11 anonim ***** válasza:

hát ez a pubertás vele járója, bármennyire ápolod magad, akkor igénytellennek tűnsz... én is igy vagyok vele, hiába kezelem a bőrőmet mindenféle cuccal, akkor is csúnya marad a bőrőm... 14/f

amúgy nem mindig gondolják a fiúk, hogy vki igénytelen ha pattanásos stb. csak ha amiatt igénytelennek tűnik a lány

2014. ápr. 24. 10:52
 4/11 A kérdező kommentje:
Hát, ez az. Ez genetikai. Soha nem dohányoztam, és már a lehető legegészségesebben étkezem. És nem vagyok tini.
2014. ápr. 24. 10:55
 5/11 anonim ***** válasza:
nade még is milyen a bőröd? egy HD képet nem tudnál készíteni
2014. ápr. 24. 11:23
 6/11 anonim ***** válasza:
Mert egy csomó pasi hülye. (Egy csomó EMBER hülye.)
2014. ápr. 24. 11:48
 7/11 A kérdező kommentje:
Pattanásos és heges. Zsíros bőrrel áldott meg a Jóisten és tehetek, meg ehetek bármit, ez nem változik. Képet nem küldök róla.
2014. ápr. 24. 16:39
 8/11 anonim ***** válasza:

Googlen keress rá az Aknesol régi(!) receptjére, és kevertesd ki patikában. Nem drága, 700 forint körül van, nekem egyedül ez tette rendbe a bőröm. :)

Régebben kapni lehetett, de azóta valami "kímélőbb" maszlaggal teljesen megváltoztatták a készítményt és semmit nem ér. Szóval, régi recept, és patika.

17/L

2014. ápr. 24. 18:47
 9/11 anonim válasza:

Keress rá neten a szeborrea-s bőrre. Nekem is az van(bár remélem neked nem,mert akkor nagyon rosszul jártál).

Írj privátot,ha gondolod.

2014. ápr. 24. 18:54
 10/11 anonim válasza:

Nekem kb 8-9 éves koromtól 14-ig tiszta zsír volt az arcom szóval megértem milyen érzés amikor úgy néznek rád. Olyan megalázó. Főleg amikor úgy kezelnek mintha vmi vírust hordoznál. Na mind1

A lényeg h menny el bőrgyógyászhoz és írass vele egy receptet Isotretinoin-ratiopharm lágy kapszulához. 20 grammossal kell kezdeni. Ez egy pár hónapos kúra. Decembertől március elejéig szedtem és azóta sem volt pattanásom. Még az orrom is teljesen tiszta lett pedig tele volt miteszerrel. Igaz a hegek megmaradnak de vki írt nekem h ő kapott rá kenőcsöt. Szóval az is kezelhető. Ne add fel! Sikerülni fog! :)

Am engem egyszer megszólt egy túlsúlyos csaj h miért nem megyek kozmetikushoz. H még jobban elbassza nekem. Nagyon sajnálom h nem szóltam neki vissza h ő miért jár zsírleszívásra :( Pedig nem ártana neki.

2014. máj. 1. 12:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!