Miért hiszi azt egy csomó pasi, hogyha egy lánynak csúnya a bőre, akkor már igénytelen?
Figyelt kérdés
Speciel rengeteg krémet, meg más dolgot is kipróbáltam és semmi értelme nem volt. És észrevettem, hogy nem elég azm, hogy nem fogadom el magam, még az idegenek is úgy néznek rám, mint valami ócsmány dögre vagy szimplán nem vesznek észre.2014. ápr. 24. 10:47
11/11 anonim válasza:
Még vmi. Ha nem kapsz rá kenőcsöt (mert én se kaptam) akkor pár csepp alapozó eltudja tüntetni :)
Nekem azóta nőtt az önbizalmam. És nem sokára te is megtudod h milyen érzés amikor láthatod a szép tiszta arcodat :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!