Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet pasija egy ilyen lánynak?
Az adott lány a kollégám és kifejezetten nem egy szép lány, ezen felül a fogai és ferdék(sárgák is) ezért selypít, a haja mindig zsíros és sárga színű a haja, mert nem lett lehamvasitva, vékony, de nem sportos, lóg rajta bőre.
Tudom, nem minden a külső, de ezenfelül nagyon pesszimista, káromkodik, szíd mindenkit a háta mögött és mindenkinek napi szinten azt meséli a munkában is, hogy mennyire nincs élete és hogy öngyilkos akart lenni, többször meg is próbálta már, de mindig időben segítettek rajta. A kollégák nem szeretik, mert nagyon gyorsan tönkre tudja tenni a hangulatot a munkahelyen és ahogy mondtam, mindenkinek a magánéleti problémáit ecsetelgeti minden nap.
Hogy lehet, hogy egy ilyen lánynak van egyáltalán barátja?
Ennyire el van keseredve a srác, hogy nem talál mást??
Vagy lehet bekamuzta?
Ha kollágák vagytok, hogy kerül ez a kérdés a Tini párkapcsolatok rubrikába?
Egyébként meg mi közöd a lány magánéletéhez?
Nem te henteregsz vele, nem tudhatod, milyen.
Vagy te is lány vagy, és irígykedsz rá?
Mindketten tinik vagyunk, azért ebbe a kategóriába tettem. És már leírtam hogy miért zavar, olvasd vissza.
Az hogy miért vannak együtt inkább csak kíváncsivá tesz. De mégsem mehetek oda megkérdezni, hogy "szia, neked hogyhogy van pasid?"
Valószínű a srác is ilyen. Igénytelen.
Lehet, hogy a barátjáról ugyanígy vélekednek mások.
Tudod! Zsák a foltját.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!