Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Hogyan lehet pasija egy ilyen...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehet pasija egy ilyen lánynak?

Figyelt kérdés

Az adott lány a kollégám és kifejezetten nem egy szép lány, ezen felül a fogai és ferdék(sárgák is) ezért selypít, a haja mindig zsíros és sárga színű a haja, mert nem lett lehamvasitva, vékony, de nem sportos, lóg rajta bőre.

Tudom, nem minden a külső, de ezenfelül nagyon pesszimista, káromkodik, szíd mindenkit a háta mögött és mindenkinek napi szinten azt meséli a munkában is, hogy mennyire nincs élete és hogy öngyilkos akart lenni, többször meg is próbálta már, de mindig időben segítettek rajta. A kollégák nem szeretik, mert nagyon gyorsan tönkre tudja tenni a hangulatot a munkahelyen és ahogy mondtam, mindenkinek a magánéleti problémáit ecsetelgeti minden nap.

Hogy lehet, hogy egy ilyen lánynak van egyáltalán barátja?

Ennyire el van keseredve a srác, hogy nem talál mást??

Vagy lehet bekamuzta?

2022. júl. 27. 21:22
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
70%
Lehet a csaj lépett felé, a pasi kb incel típusú lehetett, vagy csak barátság extrákkal vannak
2022. júl. 28. 12:01
 12/20 anonim ***** válasza:
83%
vagy a pasi se százas.
2022. júl. 28. 12:02
 13/20 anonim ***** válasza:
80%
Valószínű, hogy a pasi is ilyen
2022. júl. 28. 20:10
 14/20 anonim ***** válasza:
36%
Előfordul.
2022. júl. 29. 00:55
 15/20 anonim ***** válasza:
18%
Annyira nehéz megfelni a mai lányoknak, barátnőt találni stb... Hogy sok fiú beéri a 10/4-essel is, mert a 10/6 nem veszi komolyan a 10/8 pedig szóba se áll vele, a 10/10 pedig rá se néz....
2022. aug. 1. 03:25
 16/20 anonim ***** válasza:
26%
A szeoseg relativ okoskak.
2022. aug. 1. 06:53
 17/20 anonim ***** válasza:
67%

Fhuuha utso veled gondok vannak.Gondolom valamelyik nőnemű görbét ejtett a túl méretezett egodon:)

Ha elolvasod a kerdest egyertelmuen kiderul h a kerdezo nem csak a szepsegrol beszel hanem inkabb arrol h a csaj fullra apolatlan igy enyhen szolva es meg egy tajparaszt is.Jogosan teszi fel a kerdest sztem h hogy az istenbe van egy ilyen embernek parja.Oszinten ha srac lennek a legmellyebb pontomon se jonnek ossze egy ilyen lannyal.

2022. aug. 2. 16:16
 18/20 A kérdező kommentje:
Kiderült, hogy a srác veri a csajt. Mégsem szakít vele, úgyhogy no comment.
2022. aug. 2. 23:23
 19/20 anonim ***** válasza:
47%

Milyen "kézenfekvő" végkifejlést adtál a dolgoknak!

Hirtelen kiderült éppen most, mi?

Akkora kamu ez az egész, mint az Eiffel torony.

2022. aug. 2. 23:39
 20/20 A kérdező kommentje:

#19 nem kamu

Mi nem világos?

A leányzó mondta, nem nekem hanem egyik kollégának és hallottam.

2022. aug. 3. 15:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!