Olyan lánynak, akinek koszos a körme alatt, a kezén, az a teste más részén is igénytelen lehet?
Nehéz így megmondani, mert nem látjuk az illetőt.
Nekem a krumpli meg a cékla fogja meg kegyetlenül. Aztán hiába sikálom, az le nem jön, csak ha tövig vágom :/
De a földet egy kefe könnyen kihozza, azt nem tartom kifogásnak, hogy kerti munkája volt tegnap. Fürdésnél ki lehet szedni.
Szerintem ez függ valamitől, hogy milyen az ujja/körme mert nekem pl soha nem koszos, max néha van 1-1 kis fekete pötty amit ki is tudok szedni körömmel, még soha nem kellett sikálnom meg erőlködni, hogy tiszta legyen, pedig van a munkahelyemen is kosz, igaz nem föld hanem por. Hosszú (saját) körmeim vannak, nem mindig lakkozom, van hogy csak átlátszót kenek rá. De a párom meg viszonylag tiszta helyen dolgozik és neki simán koszos lesz, úgy amikor egy csíkban látod a fekete koszt és ő is panaszkodik, hogy nem jön ki rendesen.
Lehet nektek, akiknek ilyen problémátok van, jobban rajta fekszik a köröm a bőrön, kisebb a rés, vagy fogalmam sincs :D Bár akkor meg be se kellene jutnia a kosznak könnyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!