Baj, ha valaki nem szereti a puszilkodást?
Igazából ez egy kulturális dolog is, mert például németeknél nem szokás, ott mindenki kezet fog egymással, férfiak és nők is, az amerikaiaknál sincs, ott inkább ölelkeznek.
Én nem szeretem, főleg, hogy nagy rokonságom van és mindenkit végig kelljen puszilni, sok öregasszonyt és néha még férfiakat is. Igazából gyerekeknél sem értem miért mondják örökké nekik, hogy "adj egy puszit a bácsinak/néninek" mikor ehhez egyfajta bizalom kell az ők korukban is és amikor veszik ki a cumit a szájukból és egy olyan nyálas puszit kapok tőlük, fúj, de utálom. Rokonoknál már kiharcoltam, hogy ha jövök csak egyet intek mindenkinek, hogy szevasztok, hagyjanak békén
.
Baráti társaságban néha érzem, hogy kicsit furán jön ki, mert ha vegyesen vagyunk fiúk és lányok, sok fiú van, akik megpuszilják a lányokat én is néha, ha úgy adódik a helyzet és látom, hogy mindenki csinálja, de alapból nem tenném. Ez nagyon furcsa a lányoknak? Nem ítélnek el ezért?
"Sziasztok, üdvözlök mindenkit, puszit nem szeretnék."
Ha valaki bunkónak néz, az még nem szokta meg tőlem. Aki megszokta, tiszteletben tartja, tudják, hogy ettől még kedvelem őket. Ha nőként megismerek valakit, akkor mindig kezet nyújtok neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!