Minden ember szeret puszilkodni?
Én nem igazán, olyan monoton, pl családi összeröffenéseken végigpuszilgatni mindenkit mikor érkezel meg, mikor távozol, ha a szülők azt hiszik kihagytad Juli nénit(amit te se tudsz mert vagy 30 öregasszony van, mind ősz és 150 cm, azt se tudod ki az a Juli néni:S), akkor mehetsz vissza még egyszer. Sima szülinapnál is mindenki végigpuszilgat + szilveszterkor az ,,éjféli nagy puszilkodás" (10-15 ember végigpuszilgatja egymást két oldalt+ ugye érkezés távozás) miatt nekem a puszi, mint szeretetet kinyilvánításának eszköze értelmét vesztette. Szívből évi 40-50-szer adom(soknak tűnhet, de nem az), kényszerből viszont több ezerszer....
Bocs, hogy ilyen hosszú lett.:S
15/L
Ha rajtam kívül nem 3 főből állna a teljes családom (mindenkit belezszámolva, párom anyja, saját nagynéném az ország túloldalán), hanem olyan lenne a helyzet, amit itt írtak, akkor valószínűleg nekem se jönne be a dolog...
A páromat leszámítva havi 1-2 puszi van az életemben, olyan embertől, akit kedvelek s viszont, ez nekem OK, főleg, hogy bajom igazán nincs a puszival, bár én kvázi sosem kezdeményezem a dolgot.
Ez így OK, de ha tényleg össznépi puszizkodás van kötelezően, na abból én úgy kimaradnék, mint a sicc :D
Nemet mondani szerintem könnyű, aztán ha megsértődik, az nem az én bajom, legalább többet nem akar megpuszilni... De persze udvariasan mondanék nemet meg minden, szóval tényleg a másik lenne túlérzékeny, ha besértődne.
Utálom, undorító. Főleg aki olyan nagyon rácuppan a másikra, szinte végig nyalja az arcát.
Én megmondom, hogy nem szeretek puszilkodni. Általában a legtöbb megérti, és nem erőlteti.
Én össze-vissza puszilgatom a szüleimet, nagymamámat amikor 1-2 hetente hazamegyek, 27 éves férfiként. :)
Megérdemlik a szeretetet, úgy is annyit tettek és tesznek értem.
Rokonságot ritkán látom de azt a 10 másodpercet el tudom viselni. Kicsit fura volt idős rokon férfiakat is puszilgatni régen,de már nincs kit.
Lányokkal általában a puszi a köszönés, ha ölelés (+puszi) az már szorosa(+bb) baráti kapcsolatot jelent. :)
Én kifejezetten kedvelem az ismerős lányok körbepuszilgatását találkozáskor. Valahogy ez közelebb hoz a másikkal.
De ezekben a puszikban sincs semmi szexuális töltet. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!