Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Minden ember szeret puszilkodni?

Minden ember szeret puszilkodni?

Figyelt kérdés
Mire jó? Egyébként,ha nem szerettek miért nem? Ha valaki puszit akar nektek adni, hogy kell szépen lerázni?

2017. okt. 5. 22:36
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
"Légyszíves ne puszilj meg, nem veled van bajom, de nem szeretem ha megpuszilnak"... Nem bonyolult
2017. okt. 5. 22:51
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Én nem igazán, olyan monoton, pl családi összeröffenéseken végigpuszilgatni mindenkit mikor érkezel meg, mikor távozol, ha a szülők azt hiszik kihagytad Juli nénit(amit te se tudsz mert vagy 30 öregasszony van, mind ősz és 150 cm, azt se tudod ki az a Juli néni:S), akkor mehetsz vissza még egyszer. Sima szülinapnál is mindenki végigpuszilgat + szilveszterkor az ,,éjféli nagy puszilkodás" (10-15 ember végigpuszilgatja egymást két oldalt+ ugye érkezés távozás) miatt nekem a puszi, mint szeretetet kinyilvánításának eszköze értelmét vesztette. Szívből évi 40-50-szer adom(soknak tűnhet, de nem az), kényszerből viszont több ezerszer....

Bocs, hogy ilyen hosszú lett.:S

15/L

2017. okt. 5. 22:55
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Utálok. Próbáltam hárítani de mindenki vérig sértődik 🙁
2017. okt. 5. 22:56
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Ha rajtam kívül nem 3 főből állna a teljes családom (mindenkit belezszámolva, párom anyja, saját nagynéném az ország túloldalán), hanem olyan lenne a helyzet, amit itt írtak, akkor valószínűleg nekem se jönne be a dolog...

A páromat leszámítva havi 1-2 puszi van az életemben, olyan embertől, akit kedvelek s viszont, ez nekem OK, főleg, hogy bajom igazán nincs a puszival, bár én kvázi sosem kezdeményezem a dolgot.

Ez így OK, de ha tényleg össznépi puszizkodás van kötelezően, na abból én úgy kimaradnék, mint a sicc :D

Nemet mondani szerintem könnyű, aztán ha megsértődik, az nem az én bajom, legalább többet nem akar megpuszilni... De persze udvariasan mondanék nemet meg minden, szóval tényleg a másik lenne túlérzékeny, ha besértődne.

2017. okt. 5. 23:42
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Utálom, undorító. Főleg aki olyan nagyon rácuppan a másikra, szinte végig nyalja az arcát.

Én megmondom, hogy nem szeretek puszilkodni. Általában a legtöbb megérti, és nem erőlteti.

2017. okt. 6. 08:33
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Én most a TV-ben futtatott herpesz-reklámtól hányok, hogy a reptéren egymásnak totál vadidegen emberek elkezdik puszilgatni egymást. Ekkora baromságot, de komolyan...
2017. okt. 6. 09:11
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Az emberek 99.9%-val nem szeretek, csak azzal aki iránt érzéseket táplálok. Valószínūleg mások érzelmesebbek nálam, és szeretetbõl akarnak, miközben ezt nem tudom viszonozni.
2017. okt. 6. 10:54
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

Én össze-vissza puszilgatom a szüleimet, nagymamámat amikor 1-2 hetente hazamegyek, 27 éves férfiként. :)

Megérdemlik a szeretetet, úgy is annyit tettek és tesznek értem.

Rokonságot ritkán látom de azt a 10 másodpercet el tudom viselni. Kicsit fura volt idős rokon férfiakat is puszilgatni régen,de már nincs kit.

Lányokkal általában a puszi a köszönés, ha ölelés (+puszi) az már szorosa(+bb) baráti kapcsolatot jelent. :)

Én kifejezetten kedvelem az ismerős lányok körbepuszilgatását találkozáskor. Valahogy ez közelebb hoz a másikkal.

De ezekben a puszikban sincs semmi szexuális töltet. :)

2017. okt. 6. 11:37
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Én nem szeretek.
2017. okt. 6. 18:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!