Mi lehet az oka annak, ha valakiben a te kedvességed, segítőkészséged lenézést, gyűlöletet ébreszt?
Figyelt kérdés
Tehát mielőtt kitámadnának, hogy erőszakkal segítem, nem, segítem ha kér, pénzt adok, ha kér, nem is keveset, de mégis gyűlölködve néz, azon van, hogy leszóljon, elrontsa a kedvem, a napom, ha látja mosolygok dühíti!
Tombol, tör zúz, minel megértőbb vagyok, annál őrültebb!
Miért ?
szept. 25. 11:49
21/23 A kérdező kommentje:
Igen, ráhagytam sok mindent, mert aranyos volt! Mára már nagy lett és ijesztő! Mar nem 5 éves! És határokat se húztam! Úgy látszik most kell kezdeni! Sokkal nehezebb!
szept. 25. 21:18
22/23 anonim válasza:
Elég szörnyű, sajnállak. Nem kellene ennyire megértőnek, kedvesnek lenni, akkor is ha ő tör-zúz. Valószínűleg téged akar büntetni, meg lehet győződve róla, hogy te is tudod, hogy megérdemled, azért tűröd. Az is lehet, hogy valami mentális betegsége van, esetleg drogozik.
Beszélhetnél pszichológussal (vagy legalább a háziorvossal) ő jobb tanácsot is adhatna, hogy kezeld ezt a helyzetet.
23/23 A kérdező kommentje:
Ez így igaz! Szerintem is azt érzi, hogyha tűrök, akkor megérdemlem!
szept. 25. 21:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!