Mi lehet az oka annak, ha valakiben a te kedvességed, segítőkészséged lenézést, gyűlöletet ébreszt?
Figyelt kérdés
Tehát mielőtt kitámadnának, hogy erőszakkal segítem, nem, segítem ha kér, pénzt adok, ha kér, nem is keveset, de mégis gyűlölködve néz, azon van, hogy leszóljon, elrontsa a kedvem, a napom, ha látja mosolygok dühíti!
Tombol, tör zúz, minel megértőbb vagyok, annál őrültebb!
Miért ?
szept. 25. 11:49
2/23 anonim válasza:
Ez hol történik? Családtag? Utcai kéregető?
A nyugalom, és mosoly a frusztrált/írigy embert dühítheti, "mit vigyorog, a hülye, lenne csak az én helyemben" stb, hasonlókat gondol. És igen, jobban érezheti magát, ha elrontja a kedved.
Tudod: "dögöljön meg a szomszéd tehene is", miért legyen már neked jobb?
3/23 A kérdező kommentje:
A gyerekem
szept. 25. 12:03
4/23 anonim válasza:
Miért tűröd ezt a viselkedést a gyerekedtől?
Mekkora gyerek? Felnőtt? Kamasz?
5/23 anonim válasza:
Valami bántja, amiről te valószínűleg nem tudsz. Elvált vagy?
6/23 anonim válasza:
Mert látja, hogy bármit megtehet veled.
8/23 anonim válasza:
#7 Hagyjuk már ezt a nárcisztikus jelzőt, hallottátok valahol és most mindenre ezt írjátok. Tudod egyáltalán, hogy mit jelent?
9/23 A kérdező kommentje:
Jól nézünk ki. Lehet az. Majdnem 18 éves
szept. 25. 15:02
10/23 anonim válasza:
Egy nárcisztikus nem tombol és nem tör/zúz, nézzetek utána, mielőtt idiótaságot írtok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!