Valaki le írná mitől jó azariah zenéje és mitől jóképű?
Normálisan írt a hármas, de egy dologba belemennék.
Én kifejezetten okot tudok mondani, hogy miért nem bírom. Az énekstílusa miatt, ami számomra nem normális éneklés. Különben zeneileg minőségi és egyedi, valóban intelligensnek tűnik, és a politikai hadviselése is tetszik. Ha másképpen valósítaná meg az éneklését, még rajonganék én is. De ahogyan teszi, attól a hátam futkosnak az egerek. Emiatt sajnos rohadtul irritáló. Környezetemben csak egyetlen emberről tudok, aki szereti. A dalszövegei miatt, szintén nem pont az éneklése miatt. Ellenben én nem az vagyok, aki keresi a híreket és megy fröcsögni. Ha véletlenül belefutok ilyen témába, ezt így kultúráltan elmondom és kész. Egyetlen negatívabb felhangot mondok róla. Semmit nem jelent a 60-ezer ember és erről pedig a pozitív oldal hiába kardoskodik. Volt egy videós korszaka sok tini rajongóval, berángatta őket magával, a kis tiniknek még nincs kifejlett ízlése és csak bálványozzák. Én úgy gondolom, hogy 3 éven belül megváltozik a képlet.
Egyébként a Bagossy és Magdi lottós szuperkoncertjén volt 50-ezer ember, de ugyanúgy nem szó szerint egész ország imádja őket. Ugyanez a helyet, a +10-ezer semmit sem jelent.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!