Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Valaki le írná mitől jó...

Valaki le írná mitől jó azariah zenéje és mitől jóképű?

Figyelt kérdés
szept. 21. 00:20
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
Szerintem külsőre fejre igen ronda, de ízlések és pofonok, az arckifejezése se tetszik, annyi pozitívumot fel tudok sorolni, hogy egészségesnek néz ki, nem elhízott testalkatra normális. Viszont most minden országban kell valami hasonló, bár sok ország tini sztárjai jobban sikerültek az tény, de biztos valahol meg rosszabbak. Zenéje full semmilyen, rémálmaim se lesznek tőle mint pl a régebbi sírva vigad a magyar nyávogós érzelmi túltengős zenéktől, olyan nagyon nem is fülbemászó szerencsére, el lehet viselni ha valahol szól.
szept. 21. 11:20
 22/24 anonim ***** válasza:

Normálisan írt a hármas, de egy dologba belemennék.

Én kifejezetten okot tudok mondani, hogy miért nem bírom. Az énekstílusa miatt, ami számomra nem normális éneklés. Különben zeneileg minőségi és egyedi, valóban intelligensnek tűnik, és a politikai hadviselése is tetszik. Ha másképpen valósítaná meg az éneklését, még rajonganék én is. De ahogyan teszi, attól a hátam futkosnak az egerek. Emiatt sajnos rohadtul irritáló. Környezetemben csak egyetlen emberről tudok, aki szereti. A dalszövegei miatt, szintén nem pont az éneklése miatt. Ellenben én nem az vagyok, aki keresi a híreket és megy fröcsögni. Ha véletlenül belefutok ilyen témába, ezt így kultúráltan elmondom és kész. Egyetlen negatívabb felhangot mondok róla. Semmit nem jelent a 60-ezer ember és erről pedig a pozitív oldal hiába kardoskodik. Volt egy videós korszaka sok tini rajongóval, berángatta őket magával, a kis tiniknek még nincs kifejlett ízlése és csak bálványozzák. Én úgy gondolom, hogy 3 éven belül megváltozik a képlet.

Egyébként a Bagossy és Magdi lottós szuperkoncertjén volt 50-ezer ember, de ugyanúgy nem szó szerint egész ország imádja őket. Ugyanez a helyet, a +10-ezer semmit sem jelent.

szept. 21. 12:24
 23/24 anonim ***** válasza:
* ...A hátamon futkosnak az egerek.
szept. 21. 12:24
 24/24 A kérdező kommentje:
Csont bőr testalkat,olløkezű edward haj
szept. 21. 12:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!