Mi az oka annak, hogy a szakik, akiket az ember munkával kínál meg, egyszerűen nem jönnek a megbeszélt időre?
És amikor rájuk ír az ember, és közli, hogy nem tud tovább várni, azt válaszolják, hogy azonnal indulnak. Nem tudnak olvasni? Nem veszik figyelembe, hogy igen, most mindenkinek el kellett mennie itthonról, tehát nem alkalmas.
Aztán elkezdenek hívogatni nyocszor-tízszer egymás után, és ha nem veszed fel, mert ugyebár közölted, hogy más dolgod van, akkor még ők vannak megsértve.
20-as: egyáltalán nem arra gondoltam, hogy percre pontosan legyen itt. De akármilyen kiszámíthatatlan a közlekedés, azért egy két órás időintervallumot csak be tud tartani.
Ha meg valami közbejön, akkor legyen szíves telefonálni. Ugyanis nem csak neki van sok dolga, hanem a megrendelőnek is.
És ha a megrendelő a lábát akarja lógázni abban az időben, amikor a szakit várja, akkor sem illik készenlétben tartani, ráadásul hiába.
Az elemi tiszteletet adja meg már a méltóságos szaki is a megrendelőnek.
Ne már nekem kelljen az ő lelkével törődni, és figyelembe venni az ő leterheltségét. Annyit vállaljon, amennyit elbír.
21-es!
Gyakran történik veled ilyen? Mert szerintem előfordul nagyobb csúszás, de 90%-ban 1-2 órás időintervallumba bele szoktak férni. Mit szólnál, ha szerelné nálad valaki a hűtőt, szét van már szedve, egyszercsak azt mondaná, hogy mennie kell a következő helyszínre, majd egyeztessetek egy másik időpontot amikor visszajön folytatni?
90%-ban működik a dolog kisebb csúszásokkal. A másik lehetőség az lenne, hogy mondjuk csak napi 1, vagy 2 munkát vállal be, csak akkor annak az 1, vagy 2 embernek kellene kifizetni azt a pénzt, amit most 4-5 ember fizet.
22-es: ha elolvastad volna, amit írtam, akkor látnád, hogy 1-2 órás intervallumot írtam. Egyébként ha valami közbejön, egy telefont azért meg lehet engedni.
Hogy felétek 90 %-ban betartják, az nyilván azért van, mert Budapesten laksz. Vidéken nagyon sokkal kevesebb szaki van, ezért mindent megengednek maguknak.
Hogy neki mi éri meg, az mennyibe kell, hogy érdekeljen engem?
"Hogy neki mi éri meg, az mennyibe kell, hogy érdekeljen engem?"
Ne az érdekeljen, hanem az, hogy te mennyit fizetsz. Most volt ismeretségi körömben, hogy klímát akart beszereltetni, kb 300ezres ajánlatokat kapott, de vagy szeptember végére kapott időpontot, vagy nem ért oda a klímás, csak ígérte. Aztán egyszercsak mondta, hogy megoldotta, talált egy megbízható szakembert, aki 1 héten belül kiment. Csak éppen 500ezerbe került 300 helyett (ugyanaz a klíma) Szóval lehet választani
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!