Milyen ember az, akivel megbeszéltük, hogy átmegyek hozzá, de nem volt hozzá kedve, de azért belement, amikor meg csöngettem/kopogtam nem nyit ajtót?
Ilyen.
Milyen választ vársz?
Máskor ne erőszakoskodj. Tartsd tiszteletben, ha nincs kedve szomszédolni.
"potyára mentem oda"
Megmondta, hogy nem, te meg ráerőszakoltad magad. Én sem engedtelek volna be.
Nemtom de itt mindketten hülyék vagytokxdd
Egy az, ha érzékeled hogy nincs kedve akkor minek erőlteted? Még ha jókedvéből is megy bele ne erőltesd mert az együtt töltött idő minőségére fog menni ha rá van erőszakolva a másikra
Az meg elég nagy madár lehet aki ha van kedve ha nincs, ha már belement egy ilyenbe az ajtót legalább képtelen kinyitni :D
Talán így akarta tudatni veled, hogy legközelebb ne látogasd meg.
Ha érezted, vagy szavakkal a tudtodra is adta, hogy nincs kedve találkozni (ki tudja m fáradt, vagy csak egyedül akart volna lenni, vagy bármi más...)..., akkor benned ez hogy nem kelt rossz érzést, hogy mégis kvázi kierőszakoskodod, hogy átmehess? Nem lelombozó tudni azt, hogy csak kényszerből bólintott rá?
Az, hogy "belement" is azt mutatja, hogy tényleg nem volt ínyére a dolog és van egy olyan mögöttes tartalma is, hogy valószínűleg győzködni kellett őt, míg rá nem bólintott. Illetve te magad is írtad, hogy nem volt hozzá kedve, te mégis erőszakoskodtál.
Ezzel a helyzettel pedig, szerintem is, azt akarta tudtodra adni, hogy legközelebb komolyan ne menj hozzá, ne menj a lakására/házába.
Nem tudunk részleteket a köztetek zajlott beszélgetésből, de lehet, hogy úgy érezte, csak így tudja megmutatni a véleményét, a gondolatait a helyzetről, mert más lehetőség nem maradt neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!