Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Milyen ember az, akivel...

Milyen ember az, akivel megbeszéltük, hogy átmegyek hozzá, de nem volt hozzá kedve, de azért belement, amikor meg csöngettem/kopogtam nem nyit ajtót?

Figyelt kérdés
Tudom, hogy otthon volt, valakivel telefonált...
2024. júl. 4. 21:48
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
86%

Ilyen.

Milyen választ vársz?

Máskor ne erőszakoskodj. Tartsd tiszteletben, ha nincs kedve szomszédolni.

2024. júl. 4. 21:52
 2/12 A kérdező kommentje:
Nem a szomszédom...potyára mentem oda, nem is közelről. Vicces h neki adsz igazat
2024. júl. 4. 21:53
 3/12 anonim ***** válasza:
28%
Tapló.
2024. júl. 4. 21:59
 4/12 anonim ***** válasza:
88%
A vicces inkább az, hogy TUDTAD, hogy nincs kedve találkozni, de azért "belement", majd te elmondásod szerint nem közelről odautaztál. Majd fel vagy háborodva, hogy nem nyit ajtót. Miért nem kopogtál többet? Milyen ember az ilyen? Hát, szerintem egy gyökér, az tény, ebben neked adok igazat. Nade az, hogy annak ellenére te odamentél, hogy megmondta, hogy nincs kedve találkozni... azt meg neked kéne átgondolnod inkább, hogy megérte-e.
2024. júl. 4. 22:00
 5/12 anonim ***** válasza:
89%

"potyára mentem oda"

Megmondta, hogy nem, te meg ráerőszakoltad magad. Én sem engedtelek volna be.

2024. júl. 4. 22:00
 6/12 anonim ***** válasza:
84%

Nemtom de itt mindketten hülyék vagytokxdd

Egy az, ha érzékeled hogy nincs kedve akkor minek erőlteted? Még ha jókedvéből is megy bele ne erőltesd mert az együtt töltött idő minőségére fog menni ha rá van erőszakolva a másikra

Az meg elég nagy madár lehet aki ha van kedve ha nincs, ha már belement egy ilyenbe az ajtót legalább képtelen kinyitni :D

2024. júl. 4. 22:03
 7/12 anonim ***** válasza:
76%
Valószínűleg nem ez az első alkalom, hogy ráerőszakolod magad és azért csinálta, hogy észreved végre, hogy nem érdekled...
2024. júl. 4. 22:13
 8/12 anonim ***** válasza:
94%

Talán így akarta tudatni veled, hogy legközelebb ne látogasd meg.

Ha érezted, vagy szavakkal a tudtodra is adta, hogy nincs kedve találkozni (ki tudja m fáradt, vagy csak egyedül akart volna lenni, vagy bármi más...)..., akkor benned ez hogy nem kelt rossz érzést, hogy mégis kvázi kierőszakoskodod, hogy átmehess? Nem lelombozó tudni azt, hogy csak kényszerből bólintott rá?

2024. júl. 4. 22:37
 9/12 anonim ***** válasza:
68%
Nekem szimpatikus.
2024. júl. 4. 23:43
 10/12 anonim ***** válasza:
92%

Az, hogy "belement" is azt mutatja, hogy tényleg nem volt ínyére a dolog és van egy olyan mögöttes tartalma is, hogy valószínűleg győzködni kellett őt, míg rá nem bólintott. Illetve te magad is írtad, hogy nem volt hozzá kedve, te mégis erőszakoskodtál.

Ezzel a helyzettel pedig, szerintem is, azt akarta tudtodra adni, hogy legközelebb komolyan ne menj hozzá, ne menj a lakására/házába.

Nem tudunk részleteket a köztetek zajlott beszélgetésből, de lehet, hogy úgy érezte, csak így tudja megmutatni a véleményét, a gondolatait a helyzetről, mert más lehetőség nem maradt neki.

2024. júl. 4. 23:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!