Milyen játszmának tekinthető az, ha valaki megbeszél egy illetővel 2-3 héttel előre egy bizonyos programot, az illető pedig rendszeresen pár órával előtte lemondja?
Mindig más a kifogás, hol a "nem érzem jól magam", vagy a "közbejött valami", vagy a "nincs kedvem".
Megszámlálhatatlan esetben történt már ilyen. Konkrét kérdésre az a válasz, hogy "óóóóóóó ez csak a véletlen műve, így alakulnak a dolgok, semmi szándékosság nincs benne".
Ha rendszeresen ezt csinálja,akkor szórakozik veled.
Sajnos, vannak ilyen hóbortos emberek, de mégis milyen programokat mond le?
Én ilyen lemondós voltam.
Az volt a baj, hogy nagyon begubózódtam. Ha valakivel együtt voltam egy egész napot, akkor soha nem akartam elhagyni, teljesen összeomlottam, ha elváltunk, a sírás kerülgetett.
Viszont ha meg egyedül voltam, akkor az egyedülléttől nem tudtam megválni, és úgy éreztem, csak nyűg lenne elhagyni a lakást, és minek menjek, úgysem szeret senki, mindenki jobb nálam, stb.
Vagy szívat, vagy - mint itt előttem mondta egy válaszoló - tényleg ilyen.
Egyszer próbáld ki a következőt: összejöttök, dumáltok, elvagytok. És ha látod rajta, hogy jókedvű, minden oké nála...akkor egy "hirtelen ötlettel" hívd el valahova/valamire!
Ha lekonyul és nemet mond ("mertmost ööö... mégsem jó"), akkor rákérdezhetsz ugyan, de inkább egyszerűen hagyd a fenébe.
Nna, asszem ezen a ponton kűdeném el a jó büdös 'csába.
Figyelj... szerintem ne hívd te többet sehová... ha nem akar veled közös programot, akkor nem akar. Most hirtelenjében nem jut eszembe semmi olyan "kifogás", aminek nem lenne rád nézve negatív tartalma. Valószínűleg neki sincs ilyenje, csak nem akar megsérteni. Ezért inkább a szemedbe hazudik.
Ammeg pont a legrosszabb, amit tehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!