Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mi az oka annak, hogy a...

Mi az oka annak, hogy a szakik, akiket az ember munkával kínál meg, egyszerűen nem jönnek a megbeszélt időre?

Figyelt kérdés

És amikor rájuk ír az ember, és közli, hogy nem tud tovább várni, azt válaszolják, hogy azonnal indulnak. Nem tudnak olvasni? Nem veszik figyelembe, hogy igen, most mindenkinek el kellett mennie itthonról, tehát nem alkalmas.

Aztán elkezdenek hívogatni nyocszor-tízszer egymás után, és ha nem veszed fel, mert ugyebár közölted, hogy más dolgod van, akkor még ők vannak megsértve.

#Megbeszéltek be nem tartása
szept. 16. 13:55
1 2 3 4
 1/37 anonim ***** válasza:
81%
Nagyon sok munkájuk van és már jó dolgukban azt se tudják hova ne menjenek el.
szept. 16. 14:01
 2/37 anonim ***** válasza:
66%
Mert csak bevállalnak mindent,aztán nem tudják kinek mit hazudtak.
szept. 16. 14:03
 3/37 anonim ***** válasza:
2%

A munkával NEM MEGKÍNÀLOD .- ez azt jelentené, TE teszel neki szivességet, hanem azt szeretnéd, ha elvállalna nálad egy munkát, amiveöl inkább ö tesz szivességet.

Az ok meg, hogy rengetegen keresnek valakit, így értelemszerüen azt választja ki a munkák közül, ami neki a legjobban megéri

szept. 16. 14:03
 4/37 anonim ***** válasza:
85%
Nem csak az van, hogy mindent bevállalnak, hanem hogy pont, hogy nem vállalnak be kis bevételt hozó-, vagy kis kaliberű munkát, így inkább elodázzák a dolgokat.
szept. 16. 14:06
 5/37 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk az elektromos szerelő ilyen.Mindent elvállal utána meg nyavajog,meg halogatja és persze hazudozik a tulajnak a hátamögött meg szidja.

Van olyan amit egy éve halogat és a tulaj mégis vár.Pedig nem olcsó dologról van szó.

szept. 16. 14:11
 6/37 anonim ***** válasza:
69%
nálunk is az van hogy bevállalnak mindent és heteket késnek.
szept. 16. 14:11
 7/37 anonim ***** válasza:
72%
Mert ők fennsőbbrendűek, őket nem lehet megváratni, meg mi az hogy nem veszed fel a telefont. Nyilván ha ők nem veszik fel, az mindig indokolt, mert nekik minden dolguk fontos, de a te egyetlen dolgod az életben hogy várd ŐKET.
szept. 16. 14:15
 8/37 A kérdező kommentje:

3-as: miért ő tenne nekem szívességet? Hol élsz te? Én fizetek neki, én vagyok a kedves megrendelő. A megrendelésekből él. Munkát adok neki.

Hát, ha ilyen vélemények vannak, akkor nem csoda, ha egy bunkó szaki felülről kezeli azt, aki munkát ad neki.

Értem már, a miniszterelnök is szívességet tesz nekünk ezek szerint. Nem mi alkalmazzuk. Micsoda ferde gondolkodás.

És ha egy szakinak kicsi a munka, amivel megbíznám (egyébként nem volt kicsi), akkor mondja meg egyenesen, és ne hitegessen. És ha azt mondom, hogy nincs itthon senki, és ezt meg sem érti, hanem akkor hirtelen jönni akar, akkor vagy analfabéta, vagy úgy csinál, mintha ő elvégezné a munkát, de a megrendelő nem akarja.

Micsoda nyomorult szaki az, aki abban éli ki magát, hogy a megrendelőt csicskáztatja! Biztosan a családjában egy szava sincs.

szept. 16. 14:17
 9/37 anonim ***** válasza:
100%
Pont ma aktuális. Jött volna, nem jött, nem szólt, fel se veszi a mobilt. Persze ha meghalt, az más. Megbízhatatlan. Kókler.
szept. 16. 14:29
 10/37 anonim ***** válasza:
Nem hiteles, nem korrekt. Az ilyet nem kell alkalmazni. ;-)
szept. 16. 14:31
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!