Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Kollégiumi kérdés?

Kollégiumi kérdés?

Figyelt kérdés

Megpróbálom a lényeget röviden leírni, és aki kérdezni szeretne nyugodtan írjon privit. A nővéremmel 3 év van köztünk, a suliba mindíg ő számított a vagány csajnak. 3 éve elkerült kollégiumba, jövő szeptembertől én megyek ő lesz 4es végzős, én meg ugye elsős. És beszéltem az egyik ismerősömmel akinek szintén oda jár a nővére (a nővérem évfolyamtársa) és mondtam neki hülyeségből hogy ha úgy alakul szólunk a nővéremnek aztán majd bevéd minket, az meg nézett rám tök hülyén hogy mesélte neki a nővére hogy a nővérem ott meg se mer szólalni, mert a roma csajok úgy szívják a vérét ahogy akarják. Szerintetek hogy lehet ez?

Én erről nem is hallottam, és ha itthon meg tudta magát mindig védeni ott hogy hogy nem?

Mi történhetett vele hogy hagyja hogy beszóljanak neki? Ő volt mindig a vagány csaj, most meg ez, szerintetek, mi a véleményetek erről?

szept. 16. 13:38
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
A noveredet kerdezted mar errol?
szept. 16. 15:07
 12/20 A kérdező kommentje:

11

Nem, mivel nem tud róla senki, elméletileg. Ezt csak az az ismerősöm mondta akinek a nővére ugyan oda jár. El se hittem volna amúgy, de megfigyelve a nővéremet visszahúzódóbb lett, szóval valami tényleg lehet benne.

szept. 16. 15:12
 13/20 anonim ***** válasza:

12, kerdezo!

Ne ez legyen, de nem lehet, hogy egy ilyen formatumu, bator es vagany lany mar egyszer osszetuzott veluk es alulmaradt?

szept. 16. 15:15
 14/20 A kérdező kommentje:

13

Ezt nem tudom, viszont az igen hogy a ha ez is történt volna a nővérem elég erősen tud, ütni, rúgni, karmolni stb. Mondjuk lehet elfogult is vagyok kicsit, de azt nem tudom elképzelni hogy nagyon meg tudták volna verni.

szept. 16. 15:21
 15/20 anonim ***** válasza:
14, remeljuk, megvedte magat! De valami csak tortent. Lehet, megfenyegettek?
szept. 16. 15:23
 16/20 A kérdező kommentje:

15

Szerinted ha megvédte magát mivel fenyegették meg?

szept. 16. 15:27
 17/20 anonim ***** válasza:

16, lehet azzal, hogy elkapjak az utcan, megverik, stb.

Vagy a csaladjat keresik meg.

Jol bevalt, alvilagi modszerek, mukodik. :-/

szept. 16. 15:43
 18/20 A kérdező kommentje:

Hát de ha meg akarják verni, miért az utcán vernék meg, ha már egy szobában laknak?

Mi rohadt messze lakunk sajnos.

szept. 16. 15:45
 19/20 anonim ***** válasza:

18, a szobaban nem jo, meg feltunne valakinek. Ezert szoktak az altalam irt modszert alkalmazni.

A tavolsag nem akadaly. Beulnek a fekete Mercedesbe es maris ott vannak. Esetleg valahonnan kiszagoltak, hogy te is oda fogsz jarni.

Vedd komolyan ezeket szerintem.

szept. 16. 15:55
 20/20 A kérdező kommentje:

19

Hát remélem mire odajárok a nővérem elrendezi őket valahogy.

szept. 16. 15:57
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!