Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Kollégiumi kérdés?

Kollégiumi kérdés?

Figyelt kérdés

Megpróbálom a lényeget röviden leírni, és aki kérdezni szeretne nyugodtan írjon privit. A nővéremmel 3 év van köztünk, a suliba mindíg ő számított a vagány csajnak. 3 éve elkerült kollégiumba, jövő szeptembertől én megyek ő lesz 4es végzős, én meg ugye elsős. És beszéltem az egyik ismerősömmel akinek szintén oda jár a nővére (a nővérem évfolyamtársa) és mondtam neki hülyeségből hogy ha úgy alakul szólunk a nővéremnek aztán majd bevéd minket, az meg nézett rám tök hülyén hogy mesélte neki a nővére hogy a nővérem ott meg se mer szólalni, mert a roma csajok úgy szívják a vérét ahogy akarják. Szerintetek hogy lehet ez?

Én erről nem is hallottam, és ha itthon meg tudta magát mindig védeni ott hogy hogy nem?

Mi történhetett vele hogy hagyja hogy beszóljanak neki? Ő volt mindig a vagány csaj, most meg ez, szerintetek, mi a véleményetek erről?

szept. 16. 13:38
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
100%

Hat, ez van, amikor kulturkorok utkoznek. Az erosebb kutya elve.

Majd bolond lenne magat kitenni az ilyenek abuzusanak.

szept. 16. 13:43
 2/20 A kérdező kommentje:

1

Hogy mi van?

Légyszi kicsit érthetőbben.

szept. 16. 13:47
 3/20 anonim ***** válasza:
100%

Teljesen világos, amit az első ír.

Az erősebb kutya b/szik, így szól a mondás. A hordában élő, járó cigánycsajok, akik erőszakban nőnek fel (nem kell feltétlen verésre, csak állandó veszekedésre, versengésre - hajtépéssel - üvöltő hangos beszédre, meg úgy áltabán a "szerezz magadnak" elvre nevelésre gondolni) 14 éves korukra ezen a téren behozhatatlan előnyre tesznek szert egy normál körülmények közt felnövő lányhoz képest. Ami nektek vagány és kemény, az még becsicskulni is kevés. Főleg, ha ő egyedül marad, szemben a hordával.

szept. 16. 13:56
 4/20 A kérdező kommentje:

3

Ja így értem, de azért nem több százan vannak, csak konkrétan ketten. Tehát ez szobán belül van, és két roma csaj meg két magyar csaj van, abból az egyik a nővérem. Az évfolyamban nincs is több roma csaj.

szept. 16. 14:02
 5/20 anonim ***** válasza:
100%

A kettő egy ellen (ha a másik csaj csak egy kicsit is konfliktuskerülő "nem az én bajom").

Az pedig a konfliktusban részt vevők szempontjából kétharmad-egyharmad. Vagy máshogy mondva, kétszeres túlerő.

szept. 16. 14:04
 6/20 A kérdező kommentje:

5

Na de a nővéremnek is vannak barátnői a suliba, szóval ha a másik lány konfliktuskerülő is, még akkor is a magyar lányok vannak összességében jóval nagyobb túlerőben.

szept. 16. 14:10
 7/20 anonim ***** válasza:
100%
Hidd el, senki nem akar balhézni két cigánylánnyal! Egyrészt senki nem akar az ő szintjükre lemenni, másrészt meg ha sikerül is hangosabban üvölteni, hogy "szpkoddkiagcitapicsámbóóó!!!", esetleg még a hajrángatás is belefér és ott a nemcigány lányok kerekednek felül (amit kétlek, hisz rutintalan elsőbálozók ők ezen a szakterületen), akkor még mindig ott van, hogy másnap 10 kancigány védi be a csajokat iskolába menet...
szept. 16. 14:29
 8/20 A kérdező kommentje:

7

Persze hogy nem akarnak balhézni, ez világos. De az hogy hagyják magukat az azért durva. És ez nem Ózd vagy Miskolc hogy tele van a környék romával. Szóval valami több száz kilométerről vannak a roma csajok, amúgy valami unokatesók vagy mi.

szept. 16. 14:38
 9/20 anonim ***** válasza:
Vagy beleállsz, vagy hagyod magad. Nincs középút. Ha nem akarnak balhézni, akkor hagyják magukat. Eldőlt.
szept. 16. 14:47
 10/20 A kérdező kommentje:

9

Igen, viszont a nővérem nem olyan típus aki ne védené meg magát, ezért nem értem a helyzetet. Ő simán odacsap ha rájön az öt perc.

szept. 16. 14:51
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!